ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συμβατικά αυτοκίνητα

Paradise Andros Car Rental

Ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και στο Paradise Andros Car Rental διαθέτουμε ποιοτικά και οικονομικά αμάξια. Συνεχώς επιδιώκουμε να  αναβαθμίζουμε τα αυτοκίνητά μας. Μετά από κάθε ενοικίαση προχωράμε σε σχολαστικό καθαρισμό του οχήματος, αλλά και σε διεξοδικό του έλεγχο. Τα αυτοκίνητά μας είναι εξαιρετικά για να μπορέσετε να γυρίσετε με ασφάλεια την πανέμορφη Άνδρο και να ανακαλύψετε όλες τις κρυμμένες ομορφιές της. Η γρήγορη εξυπηρέτηση και η ανταπόκριση σε όλες τις επιθυμίες σας αποτελεί δέσμευσή μας. 

Paradise Andros Car Rental – Ποιοτικές υπηρεσίες

Προσπαθούμε συνεχώς να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς στην δημιουργία υπέροχων καλοκαιρινών αναμνήσεων. Το πραγματικό κίνητρο μας όμως, που μας δίνει την θέληση να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στην Άνδρο, είναι η ανάδειξη του πανέμορφου νησιού μας. Με τα εξαιρετικά αυτοκίνητά μας, η εξερεύνηση της Άνδρου γίνεται εύκολη και η πιο δυσπρόσιτες παραλίες γίνονται πλέον προσβάσιμες. Όλα τα ενοικιαζόμενα οχήματα στο γραφείο μας είναι καινούργια μοντέλα και βρίσκονται φυσικά σε εξαιρετική κατάσταση. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο έχουν πλέον όνομα και στο Paradise Andros Car Rental σας περιμένουμε για να ξεκινήσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας. 

Τοποθεσία

Η αλήθεια είναι ότι το όμορφο νησί της Άνδρου είναι πάρα πολύ μεγάλο. Η Άνδρος μάλιστα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με έκταση 380 τετραγωνικά χιλιόμετρα, μήκος 40 χιλιόμετρα και πλάτος 17 χιλιόμετρα. Τέλος η ακτογραμμή της είναι 176 χιλιόμετρα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Άνδρος διαθέτει τόσο μεγάλο αριθμό παραλιών. Όσοι επιθυμείτε λοιπόν για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Άνδρο λοιπόν να εξερευνήσετε το όμορφο, αρχοντικό νησί και ψάχνετε για οικονομικά αυτοκίνητα στην Άνδρο, τότε Paradise Andros Car Rental είναι η καλύτερη επιλογή.

Paradise Andros Car Rental ΆνδροςΔιεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος

GPS

37.854491200074, 24.785614021165

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *