Μονωτική Αθηνών

Αποτελεσματική μόνωση του χώρου σας

Η εταιρεία μας, ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, που εδρεύει στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Είτε πρόκειται για νέες κατασκευές είτε για παλαιότερα κτίρια, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας παράσχουμε τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις για την υγρομόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας και τη στεγανοποίηση του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού. 

Μονωτική Αθήνων – Τεχνογνωσία και εμπειρία

Η ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, με συνεπή επαγγελματική πορεία από το 1972, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες μονώσεων και στεγανοποιήσεων, με εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, αλλά και ευγνώμονες στους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν!

Στη ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, στην Καλλιθέα, γνωρίζουμε καλά το ρόλο μιας σωστής και αξιόπιστης μόνωσης! Γνωρίζουμε, δηλαδή, ότι συμβάλλει στη μείωση του ενεργειακού κόστους μιας κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης. Και ότι, τελικά, μια καλή μόνωση σάς επιστρέφει το κόστος της στο 100%.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας! Ζητήστε μας προσφορά για υπηρεσίες μονώσεων και στεγανοποιήσεων και ελάτε να βρούμε την ιδεατή λύση για το δικό σας χώρο, με τεχνικοοικονομικά κριτήρια και αρωγό την άριστη τεχνογνωσία μας!

Διευθύνοντες Τεχνικοί Σύμβουλοι & σύμβουλοι πωλήσεων:

Βασίλης Παπαδημητρίου

Γιώργος Παπαδημητρίου

Γιάννης Παπαδημητρίου

Μονωτική Αθηνών


Διεύθυνση

Καλλιθέα, Αθήνα

GPS

37.947806235324, 23.69584018258

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *