ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην παραλία του Κορθίου, στην περιοχή Όρμος Κορθίου θα συναντήσετε τη Lithodomi, ένα ξεχωριστό εστιατόριο με μοναδικές γευστικές προτάσεις της ντόπιας και όχι μόνο κουζίνας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Σε έναν ανακαινισμένο χώρο, εκεί που στεκόταν ένα παλαιό αρχοντικό του Κορθίου βρίσκεται πλέον με φρέσκια διάθεση και γεύση η Λιθοδομή.

Εστιατόριο στην Άνδρο σημαίνει ότι τα πιάτα και οι γεύσεις που θα δοκιμάσετε έχουν παρασκευαστεί με τοπικά, φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Με πολύ μεράκι και με την νοοτροπία να μαγειρεύουμε, με τον τρόπο που θα το κάναμε σπίτι μας. Με τον τρόπο που θα το κάναμε για τα παιδιά μας. Αυτό που μας καθοδηγεί είναι η πίστη στην ποιότητα και την εξέλιξη, την οποία εφαρμόζουμε στην εργασία μας, στο φαγητό μας, στην εξυπηρέτηση σας και στο χώρο μας. Η εμμονή μας στην φροντίδα των ανθρώπων, που θα μας εμπιστευθούν την γαστρονομική τους εμπειρία στο νησί μας.

Στη Λιθοδομή προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πειραματιζόμαστε συνεχώς βελτιώνοντας τα πιάτα και την γεύση. Είμαστε ανήσυχοι. Θέλουμε να ξεπερνάμε τον ευατό μας συνεχώς. Δεν είμαστε τέλειοι. Απλά πιστεύουμε ότι από την πλευρά μας ότι έχουμε βάλει και εμείς ένα λιθαράκι για την ανάδειξη της Άνδρου ως γαστρονομικό προορισμό. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.