Ενοικιάσεις αυτοκινητων & jeep Euro Car Andros

To Euro Car Andros είναι ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων και Jeep στο Γαύριο της Άνδρου. Ελάτε να εξερευνήσετε το όμορφο νησί μας με ένα αυτοκίνητο ή τζιπ της επιλογής σας. Ζήστε μια ευχάριστη και χωρίς προβλήματα διαδρομή. Η έδρα του Euro Car Andros βρίσκεται στο νησί της Άνδρου, στις Κυκλάδες. Το νησί απέχει μόλις 2 ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας, στη δημοφιλή διαδρομή Άνδρος – Τήνος – Μύκονος και μόλις δυόμιση ώρες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. To γραφείο ενοικίασεως θα το βρείτε πολύ εύκολα. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μπροστά από το λιμάνι του Γαυρίου, ακριβώς απέναντι από τη κύρια πύλη του λιμανιού. Σημειώστε ότι το γραφείο διαθέτει τη σχετική αδειοδότηση από το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.

Λόγω της πλεονεκτικής θέσης του γραφείου, ως πελάτης του Euro Car Andros, θα παραλάβετε το υπό ενοικίαση αυτοκίνητο της επιλογής σας κατά την άφιξή σας. Στο λιμάνι του Γαυρίου μπορείτε να αφήσετε το όχημα μόλις λίγα λεπτά πριν από την αναχώρησή σας από την Άνδρο!

Τα οχήματα του Euro Car Andros

Προσφέρει μια ευρεία ποικιλία επιβατικών και οικογενειακών αυτοκινήτων για ενοικίαση ενώ ειδικεύεται στην ενοικίαση οχημάτων 4×4. To Euro Car Andros διαθέτει ένα μεγάλο στόλο από οχήματα. Από οικονομικά αυτοκίνητα έως μεγάλα με τετρακίνηση, πολυμορφικά, οικογενειακά τζιπ μέχρι και μίνι λεωφορεία! Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρουμε σε κρατήσεις εκ των προτέρων.

Μην ξεχάσετε…

Χρησιμοποιώντας κάποιο από τα 4×4 οχήματα του στόλου μας σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε εύκολα μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού της Άνδρου στις οποίες η πρόσβαση περιλαμβάνει διαδρομή σε χωμάτινους δρόμους. Μην παραλείψετε τα επισκεφθείτε τα διάσημα Άχλα, τις γραφικές βορειονατολικές παραλίες της Βόρης και του Ατενίου αλλά και τις όμορφες Αποθήκες στα δυτικά του νησιού!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 22:30

Τρίτη

08:30 - 22:30

Τετάρτη

08:30 - 22:30

Πέμπτη

08:30 - 22:30

Παρασκευή

08:30 - 22:30

Σάββατο

08:30 - 22:30

Κυριακή

08:30 - 22:30

Ανοικτά όλο τον Χρόνο... Χειμερινό Ωράριο: 09:30 - 12:30 & 15:00 - 20:00