Danaides Studios

 

Danaides Studios

Danaides Studios σας καλωσορίζει στο υπέροχο και ξεχωριστό νησι των Κυκλάδων, την Άνδρο μόλις δύο ώρες απο το λιμάνι της Ραφήνας. Τα Δαναΐδες studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με νησιωτικό στυλ. Η ιστορία τους ξεκίνησε με την γιαγιά Ζαφείρα το 1981 με την ονομασία βίλα Μαριμινα από τις κόρες της Μαρία και Μίνα. Από το 2017 όμως η επιχείρηση άλλαξε όνομα και προφίλ. Οι οικοδέσποινες είναι τρεις εκτός από την γιαγιά Ζαφείρα προστέθηκαν οι δυο επόμενες γενιές. Η κάθε μια με τον ρόλο της υπόσχεται μια όμορφη και αξέχαστη διαμονή. Η γιαγιά Ζαφείρα που με το καλωσόρισμα θα δοκιμάσετε τα γλυκά της. Κέρασμα με τυροπιτάκια από την κόρη Μαρία. Τέλος η κόρη της Μαρίας, Δήμητρα, που από την πρώτη επαφή σας μέχρι και την αναχώρηση σας από το νησί θα είναι εκεί για εσάς όλες τις ώρες για ότι χρειαστείτε.

Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν το 2006 αλλά οι ανήσυχες οικοδέσποινες φροντίζουν κάθε χρόνο να βάζουν καινούργιες πινελιές. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα με σιδερένια και ξύλινα κρεβάτια. LED τηλεοράσεις και ανεμιστήρες. Οι κουζίνες τους είναι πλήρως εξοπλισμένες με μικρές κουζίνες απορροφητήρες ψυγεία και όλα τα κουζινικά τους.

 

 

Το κατάλυμα μας βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό του Μπατσίου σε απόσταση μόλις 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Άνδρου. Επίσης  μόνο 180 μέτρα από την παραλία του Μπατσίου. Οι υπέροχες παραλίες, τα παραδοσιακά σοκάκια, τα καταπράσινα τοπία καθώς και τα μοναδικά μονοπάτια του νησιού αξίζουν για να επισκεφτείτε αυτό το πανέμορφο νησί.

Τα διαμερίσματα μας με την άνεση που παρέχουν και την τοποθεσία που βρίσκονται συνδυάζουν την απόλυτη χαλάρωση που χρειάζεται ο επισκέπτης μας. Στόχος μας είναι εμείς με την παρουσία μας να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε το όμορφο νησί μας. Σίγουρα θα σας κάνουμε να νιώσετε σαν το σπίτι σας!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 ~ 22:00

Τρίτη

08:00 ~ 22:00

Τετάρτη

08:00 ~ 22:00

Πέμπτη

08:00 ~ 22:00

Παρασκευή

08:00 ~ 22:00

Σάββατο

08:00 ~ 22:00

Κυριακή

08:00 ~ 22:00