Κακλαμάνη Ευαγγελία

Πρότυπο κλινικής αξιοπιστίας

Τους ιατρούς – μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος κ. Κακλαμάνη Ευαγγελία & κ. Κακλαμάνης Γεώργιος Υποκατάστημα Αγίου Πέτρου μπορείτε να τους επισκεφτείτε στο διαμορφωμένο χώρο στην Άνδρο δίπλα στο φούρνο Βολίκα ή στην περιοχή του Αγίου Πέτρου κοντά στο Γαύριο.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο είναι Συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Οι εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στα εργαστήρια μας: Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό – Ιολογικό, Ορμονολογικό, Μικροβιολογικό, Μοριακό, Προγεννητικός Έλεγχος, Τεστ αλλεργιών.

Κακλαμάνη Ευαγγελία – Μικροβιολογικό Άνδρου

Το Εργαστήριό μας κατέχει τους καλύτερους αναλυτές του οίκου Roche, πρότυπο για την κατηγορία τους, δίνοντας μας την δυνατότητα να διενεργούμε όλες τις εξετάσεις στα εργαστήρια μας με αξιοπιστία. Το Μικροβιολογικό Άνδρου αποτελεί πρότυπο κλινικής και μπορεί να συγκριθεί επάξια με τα καλύτερα εργαστήρια των Αθηνών.

Τα εργαστήριο διαθέτει αιματολογικό αναλυτή 5 πληθυσμών Sysmex 800i, βιοχημικό αναλυτή Cobas integra 400 του οίκου Rosche και ανοσολογικό αναλυτή Cobas e 411 και κατέχει τους καλύτερους αναλυτές παγκόσμιας αναγνώρισης ,πρότυπο για την κατηγορία τους, δίνοντας τη δυνατότητα να διενεργούνται όλες οι εξετάσεις στα εργαστήριά μας με αξιοπιστία.

Βρείτε την  ιατρό – μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο κ. Κακλαμάνη Ευαγγελία στο κεντρικό ιατρείο στην Χώρα της Άνδρου.


Διεύθυνση

Χώρα, Ανδρος

GPS

37.838025615072, 24.936273848618

Τηλέφωνο