Τριανταφυλλίδου Β. Όλγα

Το ιατρείο της γυναικολόγου “Τριανταφυλλίδου Β. Όλγα”, βρίσκετε στον Άγιο Πέτρο στην Άνδρο και μπορείτε να την επισκεφτείτε για την εξέτασής σας κατόπιν ραντεβού κάθε Κυριακή πρωί.

Τριανταφυλλίδου Όλγα MD., MSc., PhD, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην υπογονιμότητα, λαπαροσκοπική χειρουργική-υστεροσκόπηση και στη γενετική συμβουλευτική στη γυναικολογική ογκολογία. Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE) και της Ελληνικής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (EEGE). Η Κα Τριανταφυλλίδου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Μόσχας με βαθμό «Άριστα» (μ.ο 9.78). Ειδικεύτηκε στη Γυναικολογία στο Γενικό νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό» και στη Β΄Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο «Αρεταίειο». Από το 2006 διακρίθηκε με πολλές ομιλίες και εργασίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και σεμινάρια, όπως και με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Το 2013 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή». Η Διπλωματική της εργασία με τίτλο «Ιστολογικά και επιδημιολογικά χαρακτηριστικά γυναικών με καρκίνο μαστού-ωοθηκών που φέρουν μεταλλάξεις στα γονίδια BRCA1/2» έλαβε το βαθμό «Άριστα». Το 2014 ακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη λαπαροσκοπική χειρουργική στο University Hospital of Frankfurt κάτω από την εποπτεία του Καθηγητή Sven Becker. Το 2015 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα».

Από το 2016 διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή». Ομιλία με θέμα: «Κληρονομικός καρκίνος μαστού-ωοθηκών». Μέλος της τριμελούς επιτροπής δύο μεταπτυχιακών φοιτητών του ίδιου Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Από το 2012 έως τώρα ειναι συνεργάτης του Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας Κου Νίκου Βλάχου και επιστημονικός συνεργάτης των Μαιευτηρίων «Λητώ» και «Ιασώ». Διατηρεί ιατρεία στην Άνδρο και Αθήνα.Διεύθυνση

Κάτω Άγιος Πέτρος, Άνδρος

GPS

37.879943949657, 24.753720167921

Τηλέφωνο