Στεφάνου Γεώργιος

Υψηλή ποιότητα, άριστη εξυπηρέτηση

Ψάχνετε έναν επαγγελματία και έμπειρο πλακά για να αναλάβει το επόμενο έργο σας; Ο Στεφάνου Γεώργιος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών στο νησί της Άνδρου από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Διαθέτει τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία μικρή ή μεγάλη.

Στεφάνου Γεώργιος – Υπηρεσίες

Ο Στεφάνου Γεώργιος ειδικεύεται σε όλα τα είδη πλακιδίων, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών, της πορσελάνης, του μαρμάρου και του μωσαϊκού. Επιπλέον, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από απλές επισκευές έως πλήρεις ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε την τεχνογνωσία για να κάνουμε τη δουλειά σωστά.

Κάθε έργο είναι μοναδικό και αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις. Χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Αν ψάχνετε για έναν πλακάκια που μπορείτε να εμπιστευτείτε, μην ψάχνετε άλλο. Επικοινωνήστε σήμερα, είτε θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο, την κουζίνα ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι σας.Διεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος

GPS

37.861404184498, 24.78876860694

Τηλέφωνο