ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΆμμοςΡηχά νεράΚατάλληλη για παιδιάΟργανωμένηΕύκολη πρόσβασηΠρόσβαση άσφαλτοςΑπάνεμη στο βοριάΑπάνεμη στο νοτιάΥπήνεμη στο βοριά

Παραλία Μπατσί

Το μαγικό ψαροχώρι της Άνδρου

Η παραλία Μπατσί στην Άνδρο είναι μια απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά, με αλμυρίκια που προσφέρουν σκιά απλόχερα. Βρίσκεται μέσα στο χωριό και η θέα των σπιτιών του παραδοσιακού και γραφικού οικισμού είναι γοητευτική.

Είναι ιδανική για παιδιά και οικογένειες αλλά και παρέες. Η παραλία είναι προστατευμένη από τους αέρηδες, οργανωμένη αλλά και τεράστια. Τα μικρά παιδιά μπορούν κάνουν άφοβα μπάνιο, καθώς η θάλασσα δεν είναι βαθιά.

Παραλία Μπατσί – Εξαρετική για νυχτερινό μπάνιο

Η μαρίνα απέναντι με τα σκάφη όλων των μεγεθών, μουσικές της εποχής και πληθώρα επιλογών. Δεν είναι τυχαίο ότι από το Μπατσί ξεκίνησαν όλα. Ήταν ένα ψαροχώρι στην Άνδρο που αναζητούσε διέξοδο και την βρήκε στον τουρισμό. Πλέον το παραδοσιακό στοιχείο συνδυάζεται υπέροχα με το μοντέρνο. Το Μπατσί, όντας πλέον ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού. Δεκάδες μαγαζιά, ταβέρνες και μπαρ και νυχτερινή ζωή που πραγματικά μένει αξέχαστη στους επισκέπτες.

Η παραλία Μπατσί είναι εξαιρετική και για νυχτερινό μπάνιο. Είναι ίσως ότι πιο γοητευτικό έχει να επιδείξει το νησί. Νύχτα μέσα στο νερό, με τα φώτα ολόγυρα. Πάρα πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο επιλέγουν να κάνουν το μπάνιο τους το βράδυ στην παραλία Μπατσί. Ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό και μια υπέροχη ευκαιρία να δροσιστεί κανείς αγναντεύοντας τα υπέροχα φώτα από το χωριό.Διεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος

GPS

37.858998316673, 24.784631683074
Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή