ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άμμος & Ψιλό ΒότσαλοΒαθιά νεράΟργανωμένηΣχετικά εύκολη πρόσβασηΠρόσβαση άσφαλτοςΠρόσβαση χωματόδρομοςΑπάνεμη στο βοριάΑπάνεμη στο νοτιάΥπήνεμη στο βοριάΥπήνεμη στο νοτιά

Παραλία Βιτάλι

Μια υπέροχη διαδρομή, για μια υπέροχη παραλία

Η Παραλία Βιτάλι στην Άνδρο, είναι μια από τις ομορφότερες του νησιού και ξεχωρίζει λόγω της υπέροχης διαδρομής που πρέπει να διανύσει κάποιος για να φτάσει. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Γαυρίου και μετά από 15 χλμ., 3 από τα οποία είναι καλοστρωμένος χωματόδρομος, θα φτάσετε σε ένα φανταστικό κόλπο.

Η θέα στη διαδρομή είναι εκπληκτική καθώς διασχίζετε το βουνό. Όποια κόπωση έχει δημιουργηθεί, αποζημιώνεται πλήρως από την μαγευτική διαδρομή και τα καταγάλανα νερά της παραλίας.

Παραλία Βιτάλι στην Άνδρο – Το απέραντο γαλάζιο

Η Παραλία Βιτάλι στην Άνδρο είναι από τις ομορφότερες παραλίες στην Άνδρο. Είναι κατάλληλη για μέρες με άνεμο καθώς το ψιλό της βοτσαλάκι δεν δημιουργεί την ανεπιθύμητη αμμοβολή. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα, καταγάλανα και βαθιά. Πολύ θετικό είναι η σκιά που προσφέρει ένας βράχος στην δεξιά πλευρά της. Φυσικά η παραλία είναι οργανωμένη, με ένα απότα καλύτερα Beach Bar της Άνδρου που παρέχει ξαπλώστρες και ότι άλλο χρειαστείτε.

Στην Παραλία Βιτάλι στην Άνδρο θα δείτε μικρούς και μεγάλους να κάνουν βουτιές από τα βράχια. Είναι ιδανική για εξάσκηση στις βουτιές. Η θέα στο απέραντο γαλάζιο είναι φανταστική ενώ το μικρό εκκλησάκι στην άκρη συμπληρώνει το γραφικό τοπίο της. Μπορεί ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσετε εκεί να φαντάζει κοπιαστικός, αλλά σίγουρα αξίζει η προσπάθεια.

Η Παραλία Βιτάλι στην Άνδρο αναμφισβήτητα αποτελεί έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφτείτε στο ταξίδι σας στην Άνδρο.Διεύθυνση

Βιτάλι, Άνδρος

GPS

37.9382087, 24.825622