Λιθοδομή

Λιθοδομή – Εστιατόριο στην Άνδρο

Στην παραλία του Κορθίου, θα συναντήσετε τη Λιθοδομή. Ένα ξεχωριστό εστιατόριο με μοναδικές γευστικές προτάσεις της ντόπιας και όχι μόνο κουζίνας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο. Εκεί που στεκόταν ένα παλαιό αρχοντικό του Κορθίου βρίσκεται  η Λιθοδομή.

Εστιατόριο στην Άνδρο σημαίνει ότι τα πιάτα και οι γεύσεις που θα δοκιμάσετε έχουν παρασκευαστεί με τοπικά, φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Με πολύ μεράκι. Η νοοτροπία να μαγειρεύουμε, με τον τρόπο που θα το κάναμε σπίτι μας και όπως θα το κάναμε για τα παιδιά μας. Αυτό που μας καθοδηγεί είναι η πίστη στην ποιότητα και την εξέλιξη, την οποία εφαρμόζουμε στην εργασία μας, στο φαγητό μας, στην εξυπηρέτηση σας και στο χώρο μας. Η εμμονή μας στην φροντίδα των ανθρώπων, που θα μας εμπιστευθούν την γαστρονομική τους εμπειρία στο νησί μας.

Λιθοδομή – Ένα «Λιθαράκι» στη Γαστρονομία της Άνδρου

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πειραματιζόμαστε συνεχώς βελτιώνοντας τα πιάτα και την γεύση. Είμαστε ανήσυχοι. Θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας συνεχώς. Δεν είμαστε τέλειοι. Απλά πιστεύουμε ότι από την πλευρά μας ότι έχουμε βάλει και εμείς ένα λιθαράκι για την ανάδειξη της Άνδρου ως γαστρονομικό προορισμό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Η κουζίνα

Η κουζίνα μας ελκυστική και πεντανόστιμη σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τους ξεχωριστούς συνδυασμούς της μέσα σε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Εδώ θα γευτείτε παραδοσιακούς ελληνικούς σπιτικούς μεζέδες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη μελιτζανοσαλάτα με καρύδι της Λιθοδομής, τους λαχταριστούς ντοματοκεφτέδες της. Το γεμιστό καλαμάρι με κεφαλοτύρι, τους ρεβιθοκεφτέδες με σπανάκι και άλλα ξεχωριστά πιάτα με φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

 

Ανοικτά όλο το χρόνο με φρέσκια διάθεση και γεύση σας περιμένουμε στον Όρμο Κορθίου μεσημέρι και βράδυ καθημερινά!

 

Στη Λιθοδομή θα ταξιδέψεις στην γεύση…

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 23:00

Τρίτη

08:00 - 23:00

Τετάρτη

08:00 - 23:00

Πέμπτη

08:00 - 23:00

Παρασκευή

08:00 - 23:00

Σάββατο

08:00 - 23:00

Κυριακή

08:00 - 23:00

Ανοικτά όλο τον Χρόνο...