ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ

ΓΕΥΜΑΤΑ

ΜεσημεριανόΔείπνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚρατήσειςΥπαίθρια τραπέζιαΘέαΔιαθέσιμο πάρκινγκ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕλληνικήΤοπικήΚρέαςΣαλάτες

Κόσσης

Εξαιρετικά ντόπια κρέατα

Η ταβέρνα ο Κόσσης στην Άνδρο βρίσκεται στον Άνω Φελλό, πολύ κόντά στο Γαύριο, το λιμάνι του νησιού, σε μια υπέροχη τοποθεσία. Ουσιαστικά, πρόκειται για τον παράδεισο των κρεάτων στην γη. Στα ορεινά της βόρειας Ανδρου αυτή η υπέροχη ταβέρνα – φάρμα με διάφορα ζώα, σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε ξανά και ξανά. Τέλος, μπορείτε να ιππέυσετε το πανέμορφο άλογο που βρίσκεται στο χώρο και να κάνετε αυτή την γαστρονομική εμπειρία αξέχαστη.

Κόσσης – Τα καλύτερα κρέατα στην Άνδρο

Στην ταβέρνα ο Κόσσης θα δοκιμάσετε εξαιρετικά ψημένα κρέατα, τα περισσότερα δικιάς του παραγωγής. Οι σαλάτες είναι μεγάλες και πολύ νόστιμες. Οι πατάτες φρεσκοκομμένες και τηγανισμένες με τον καλύτερο τρόπο. Το μπιφτέκι φοβερό, το συκώτι αφρός και τα παϊδάκια ονειρο. Το κατσικάκι στην λαδόκολα και το ντόπιο λουκάνικο δεν συγκρίνονται με τίποτα άλλο. Κορυφαία επίσης και τα παϊδάκια κοτοπούλου, αλλά και οι υπέροχες μπριζόλες, τόσο η χοιρινή, όσο και η μοσχαρίσια. Γενικότερα οι γεύσεις που θα συναντήσετε στην υπέροχη αυτή ταβέρνα θα σας ταξιδέψουν.

Τοποθεσία

Η ταβέρνα ο Κόσσης στην Άνδρο βρίσκεται στον Άνω Φελλό, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Γαύριο. Ακολουθώντας την πινακίδα προς Φελλό θα συναντήσετε άσφαλτο και ανηφόρα με ζιγκ-ζαγκ και ωραία θέα στο λιμάνι. Ακολουθώντας την σήμανση θα φτάσετε στον χωματόδρομο και εκεί πρέπει να έχετε στο νου σας να δείτε την πινακίδα της ταβέρνας. Μόλις φτάσετε θα βρείτε και πολύ μεγάλο χώρο σταθμευσής για να παρκάρετε το αμάξι σας.Διεύθυνση

Άνω Φελλός, Άνδρος

GPS

37.9205318, 24.7243052

Τηλέφωνο
Δευτέρα

14:00-00:30

Τρίτη

14:00-00:30

Τετάρτη

14:00-00:30

Πέμπτη

14:00-00:30

Παρασκευή

14:00-00:30

Σάββατο

14:00-00:30

Κυριακή

14:00-00:30