Κολυδάς Γεώργιος

Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία

Ο Κολυδάς Γεώργιος, εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού εδρεύει στο νησί της Άνδρου. Αναλαμβάνει την άμεση επισκευή οποιασδήποτε ηλεκτρικής οικιακής ή επαγγελματικής συσκευής σε ασυναγώνιστες τιμές και κυρίως με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Έρχεται σε εσάς όλο το 24ωρο, με σκοπό να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Κολυδάς Γεώργιος – Υπηρεσίες

Ο Κολυδάς Γεώργιος αναλαμβάνει την εγκατάσταση νέων ψυκτικών συστημάτων. Αυτό περιλαμβάνει την εργασία με σχέδια και σχηματικές αναπαραστάσεις για τη σωστή εγκατάσταση του εξοπλισμού, καθώς και τη διασφάλιση της σωστής σύνδεσης και λειτουργίας όλων των εξαρτημάτων. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πραγματοποιούνται δοκιμές για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν σωστά και αποτελεσματικά.

Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη διενέργεια τακτικών επιθεωρήσεων και την συντήρηση ρουτίνας, όπως ο καθαρισμός και η αντικατάσταση φίλτρων, για να διασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν με την μέγιστη απόδοση. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και απαιτείται επιδιόρθωση, ο Κολυδάς Γεώργιος θα διαγνώσει το πρόβλημα και θα προχωρήσει στις απαραίτητες επισκευές με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Διεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος

GPS

37.85596726918, 24.785171036473

Τηλέφωνο