ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ

ΓΕΥΜΑΤΑ

ΜεσημεριανόΔείπνοSnack

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚρατήσειςΥπαίθρια τραπέζια

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕλληνικήΤοπικήΚρέαςΜεζέδεςΠοτόΚαφέςΜπύρεςΣαλάτες

Η βρύση

Παράδοση και χαλάρωση

Το Καφέ-Μεζεδοπωλείο “Η Βρύση” στην Άνδρο βρίσκεται στο Συνέτι, λίγη ώρα μακριά από την Χώρα, την Πρωτεύουσα του νησιού. Το όνομά του το πήρε από την πανέμορφη, παραδοσιακή βρύση που βρίσκεται στο σημείο, χρονολογημένη από τον 19ο αιώνα. Σε ένα καλά κρυμμένο σημείο θα βρείτε αυτό το μαγικό μεζεδοπωλείο, καλά προφυλαγμένο από την φασαρία και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Καφέ-Μεζεδοπωλείο “Η Βρύση” – Ανδριώτικη Παράδοση

Στο Μεζεδοπωλείο μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Ανδριώτικη Παράδοση και λαογραφία. Στον χώρο υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα εργαλεία, έπιπλα, ρούχα και διάφορα άλλα εκθέματα, από τον 19ο αιώνα. Φυσικά εδώ θα βρείτε και την πολύ όμορφη παραδοσιακή βρύση από όπου πήρε και το καφέ μας το όνομά του. Το Καφέ-Μεζεδοπωλείο “Η Βρύση” προσφέρει από την άλλη εξαιρετικούς μεζέδες και ορεκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν τον καφέ ή το ποτό σας. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία σε τσίπουρο, ούζο και μπύρες και να δροσιστείτε.

Τοποθεσία

Το χωριό Συνετί βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Χώρας και Κορθίου. Οδηγώντας από την Χώρα, νότια προς Κόρθι, φτάνετε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μετά στο χωριό Συνετί. Αν συνεχίσετε την διαδρομή σας θα φτάσετε στην πολύ όμορφη παραλία Συνετί. Σας περιμένουμε στο Μεζεδοπωλείο μας για αξέχαστες στιγμές στην Άνδρο.Διεύθυνση

Συνέτι, Άνδρος

GPS

37.816631709047, 24.95088595582

Τηλέφωνο