ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒότσαλοΡηχά νεράΚατάλληλη για παιδιάΕύκολη πρόσβασηΠρόσβαση άσφαλτοςΑπάνεμη στο βοριάΥπήνεμη στο βοριά

Παραλία Άγιος Κυπριανός

Η παραλία με το όμορφο εκκλησάκι

H Παραλία Άγιος Κυπριανός στην Άνδρο είναι μια μικρή, πολύ όμορφη παραλία με βότσαλο. Το όνομά της το πήρε από το εκκλησάκι του Αγίου Κυπριανού που βρίσκεται εκεί.

Βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις παραλίες του Κυπρίου και του Αγίου Πέτρου και είναι πραγματικά μια μικρή όαση ησυχίας. Επίσης την παραλία δεν την πιάνουν εύκολα οι άνεμοι, οπότε μπορείτε να την προτιμήσετε αν ψάχνετε για ήρεμη θάλασσα.

Παραλία Άγιος Κυπριανός – Μια μικρή οπτασία

Είναι μια μικρή παράλια δίπλα στο εκκλησάκι του Αγ. Κυπριανού, το οποίο είναι ιδανικό για φυσική σκιά. Τα σημεία με άμμο είναι περιορισμένα, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να βάλετε την ομπρέλα σας. Επίσης είναι ιδανική για καταδύσεις με μάσκα και εξερεύνηση του πολύ όμορφου βυθού. Τα νερά της θάλασσας είναι πεντακάθαρα και κρυστάλλινα και ο βυθός φαίνεται με γυμνό μάτι.

Στην ταβέρνα που βρίσκεται εκεί, θα βρείτε και ντους. Υπάρχουν πολλά όμορφα βράχια για ηλιοθεραπεία και δένδρα προσφέρουν σκιά. Η θέα που έχουν τα νησάκια απέναντι και τα καράβια της γραμμής που περνούν, είναι πολύ όμορφη. Δίπλα στον Άγιο Κυπριανό θα βρείτε και το Κυπρί, το πιο δημοφιλές αδελφάκι του.Διεύθυνση

Κυπρί, Άνδρος

GPS

37.872096303308, 24.769999543581