White Tigers – Tae Kwon Do

White Tigers – Tae Kwon Do

Η σχολή White Tigers στη Χώρα της Άνδρου ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2013 διδάσκοντας σε μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές την όμορφη και απαιτητική τέχνη του Tae Kwon Do.

Το Τάεκβοντο(TKD) είναι από τις αρχαιότερες πολεµικές τέχνες µε την οποία εκπαιδευόταν ο στρατός της Κορέας απ’ όπου και προέρχεται. Η επιλογή του αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα αυτοάµυνας καθώς όπως δηλώνει και η ονοµασία του τα όπλα που χρησιµοποιεί ο µαχητής του TKD είναι τα πόδια, τα χέρια και κυρίως το µυαλό του.

Με την συνεχή εξάσκηση προάγονται η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, η αυτοπεποίθηση η προσοχή και η ταπεινότητα ενώ παράλληλα βελτιώνεται η αντοχή η ταχύτητα και η δύναµη. Στις µέρες µας εκτός από πολεµική τέχνη είναι και Ολυµπιακό άθληµα µε όλες τις αθλητικές επιστήµες στραµµένες πάνω του, πράγµα που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για εκµάθηση σε µικρή ηλικία.

Ο αθλητικός σύλλογος White Tigers δραστηριοποιείται σε όλο το φάσµα του TKD τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αυτοάµυνας. Προσκαλούµε όλο τον κόσµο να έρθει να δει και να δοκιµάσει να εξασκηθεί στο TKD.

Η σχολή Tae Kwon Do White Tigers μέσα σε μόλις λίγα χρόνια αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία της Άνδρου δίνοντας ώθηση και κίνητρο για την ενεργή συμμετοχή της στα δρώμενα μέσω αθλητικών εκδηλώσεων ενώ η αθλητική ομάδα Tae Kwon Do White Tigers Άνδρου διαπρέπει στις εξετάσεις που λαμβάνουν χώρα ανά τακτά διαστήματα εντός και εκτός του νησιού.

Οι εγγραφές στη Σχολή πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβριο. Σας περιμένουμε!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 21:00

Τρίτη

10:00 - 21:00

Τετάρτη

10:00 - 21:00

Πέμπτη

10:00 - 21:00

Παρασκευή

10:00 - 21:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ανοικτά από αρχές Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουνίου....

Επικοινωνία

Pin It on Pinterest