Marabou Club

Marabou Club

Το Marabou Club ανοίγει τις πόρτες του με μία υπόσχεση… να ξεσηκώσει! Πρόκειται για έναν νέο ανακαινισμένο χώρο στην Άνδρο, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου.

Η καλύτερη μουσική του νησιού παίζει στους ρυθμούς των resident DJs αλλά με και πολλούς επώνυμους DJs που κατά καιρούς φιλοξενούνται στον χώρο του club προκαλώντας το αδιαχώρητο και διασκεδάζοντας τους εκατοντάδες πιστούς θαμώνες του Marabou Club μέχρι το πρωί!

Το Marabou Club βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακρυά από το κεντρικό λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο, στο ξεκίνημα της μεγάλης και πανέμορφης παραλίας του Αγίου Πέτρου. Αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο κλαμπ στο νησί της Άνδρου, σημείο αναφοράς της νεολαίας του νησιού για χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως..

Με συνεχείς εκπλήξεις και πολλά happenings ο Βασίλης και οι συνεργάτες του ανεβάζουν το θερμόμετρο στη νυχτερινή ζωή της Άνδρου όχι μόνο τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια αλλά και τον χειμώνα! Γνωστά ονόματα από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας έχουν φιλοξενηθεί στους χώρους του Marabou Club ξεσηκώνοντας τη νεολαία του νησιού αλλά και τους φιλοξενούμενους τουρίστες δίνοντας τον τόνο για το ξεφάντωμα και την διασκέδαση εντός και εκτός πίστας!

Σας περιμένουμε στο νέο και ανακαινισμένο Marabou Club για γνήσια διασκέδαση με ξεσηκωτικές μουσικές και χορό μέχρι να δούμε μαζί τις πρώτες ακτίνες του ηλίου να σκάνε πάνω στην ολόχρυση παρακείμενη αμμουδιά!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

από τις 23:45 - .....

Σάββατο

από τις 23:45 - .....

Κυριακή

-

Επικοινωνία

Pin It on Pinterest