L.V. Technology Systems

 L.V. Technology Systems

Η εταιρεία L.V. Technology Systems ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 με σκοπό την πώληση ταμειακών μηχανών, ταμειακών συστημάτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, ηλεκτρονικών ζυγών και ασύρματης παραγγελιοληψίας. Η μεγάλη εξέλιξη των συνθηκών της αγοράς και οι αυξημένες απαιτήσεις του Υπ. Οικονομικών προς τις επιχειρήσεις, έχουν καταστήσει αναγκαία την μηχανογράφηση στις επιχειρήσεις. Φυσικά με τα πλήρως εξελιγμένα ταμειακά συστήματα που διαθέτουμε, καλύπτουμε στο έπακρο όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Προτείνουμε την εγκατάσταση Point Of Sales (POS) τα οποία σε συνδιασμό με οθόνες αφής, barcode scanners και εκτυπωτές λιανικής και χονδρικής πώλησης, θα κάνουν τις πωλήσεις σας παιχνιδάκι. Επίσης, με το κομμάτι της εμπορικής διαχείρησης που ενημερώνεται άμεσα κατά την πώληση, θα έχετε σωστό έλεγχο της αποθήκης, των υπολοίπων από το stock των εμπορευμάτων σας καθώς και της απογραφής. Μπορούμε ακόμη να συνδέσουμε και ηλεκτρονική ζυγαριά η οποία αναλαμβάνει να ενημερώνει αυτόματα για το βάρος και την αξία των ζυγιζόμενων προϊόντων που αγοράζει ο πελάτης σας.

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Η ασύρματη παραγγελιοληψία απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης και καφέ. Τα οφέλη είναι πολλαπλά αφού αυξάνεται η εξυπηρέτηση προς τον πελάτη στο maximum. Με την λήψη της παραγγελίας από τον σερβιτόρο, γίνεται αυτόματη εκτύπωση της παραγγελίας στους χώρους που εμείς έχουμε ορίσει (π.χ. κουζίνα, μπαρ, μπουφέ, κλπ) και έτσι αποφεύγουμε αφενός τα λάθη, ειδοποιούμαστε αν ξεχάσαμε να παραδόσουμε κάποιο είδος και αφετέρου έχουμε πλήρη έλεγχο του ταμείου μας. Επίσης, με το πλήθος αναφορών που εκδίδει η εφαρμογή, μπορούμε να έχουμε χρήσιμα στατιστικά για τα τραπέζια, τους σερβιτόρους, τους χρόνους σερβιρίσματος, κλπ.

Γιατί η εμπειρία έχει σημασία

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με πολύ έμπειρο τεχνικό αναλαμβάνει την κατασκευή δικτύου υπολογιστών καθώς και την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας. Με μεγάλο σεβασμό προς τον πελάτη και την επένδυσή του, είμαστε κοντά σας για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί τους τρόπους που θα εξελίξουμε τον τρόπο που μέχρι σήμερα δουλεύατε. Η υπόσχεσή μας είναι πως θα είμαστε ανα πάσα στιγμή δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την λειτουργία των μηχανημάτων και των εφαρμογών μας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

09:00 - 21:00

Κυριακή

-

Ανοικτά όλο τον Χρόνο...