Jumbo Μπουρατζής

Jumbo Μπουρατζής

Το 2015 το κατάστημα Jumbo Μπουρατζής Επίσημος Συνεργάτης κάνοντας το επόμενο επιχειρησιακό βήμα του, συνάπτει επίσημη συνεργασία με την αγαπημένη σε όλους μας αλυσίδα καταστημάτων Jumbo βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του εμπορικού τομέα στο νησί. Σκοπός του να προσφέρει στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού οικονομικές λύσεις. Ευκολία αλλά και ποικιλία στις αγορές τους, διατηρώντας παράλληλα ένα πρόσωπο φιλικό και φιλόξενο όπως άλλωστε αρμόζει στην Άνδρο.

 

Στο κατάστημα Μπουρατζής Επίσημος Συνεργάτης Jumbo μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα. Εποχιακά είδη, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης,είδη κήπου, είδη κατοικίδιων, ρουχισμό, έπιπλα, προϊόντα για την διακόσμηση του χώρου σας κ.α. και φυσικά σε προσιτές τιμές! Κάνοντας τις αγορές σας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο, φιλικό και ζεστό.

 

Το κατάστημα μπορεί να συγκριθεί με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις της Αθήνας. Χαμηλές, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές, με ιδέες πρακτικές αλλά και δημιουργικές, με λύσεις γρήγορες αλλά και αποτελεσματικές. Πάντα με κύριο μέλημα τη δική σας εξυπηρέτηση.

 

 

 

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 20:30

Τρίτη

09:00 - 20:30

Τετάρτη

09:00 - 20:30

Πέμπτη

09:00 - 20:30

Παρασκευή

09:00 - 20:30

Σάββατο

09:00 - 20:30

Κυριακή

-