Ξενοδοχείο Niki

Ξενοδοχείο Niki

Ξενοδοχείο Niki

Ξενοδοχείο NikiΤο Ξενοδοχείο Niki είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων, ευρισκόμενο στην καρδιά της Άνδρου, στον πεζόδρομο της Χώρας, λίγα μόλις μέτρα από την Πλατεία Καΐρη και τα μουσεία Μοντέρνας Τέχνης, Αρχαιολογικό και Ναυτικό. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο παλιό Αρχοντικό. Τα δωμάτια είναι άνετα και διαθέτουν κλιματισμό, θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, ίντερνετ και room service. Στο ισόγειο του ξενοδοχείου και στην αίθουσα υποδοχής λειτουργεί το Καφέ Μπαρ,”Navy Story” όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, τον καφέ σας ή ότι άλλο επιθυμείτε. Η έξω σάλα είναι ανοιγόμενη και έχει θέα το λιμάνι και την παραλία Νειμποριό.

Λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 6 δωμάτια στον πρώτο όροφο δυνατότητας 16 κλινών. Στο πίσω πεζόδρομο σε άλλο κτίριο διαθέτει 4 χώρους με διαφορετική δυνατότητα και ατμόσφαιρα το καθένα. Σας περιμένουμε στην Άνδρο να γνωρίσετε τις ομορφιές της, να γευτείτε τα παραδοσιακά προϊόντα της και να περάσετε μοναδικές στιγμές!

Παροχές του Ξενοδοχείου Niki

Στο Hotel Niki σας προσφέρουμε:

  • πλήρες πρωινό στην αίθουσα κάτω από τα δωμάτια με αγνά και παραδοσιακά υλικά
  • δωρεάν χρήση ασύρματου internet (WiFi)
  • Navy Story: Απολαύστε τον καφέ σας ή το ποτό σας με θέα την παραλία Νειμποριό και το λιμάνι της Χώρας
  • κλιματισμό για το καλοκαίρι και κεντρική θέρμανση όλο το χρόνο
  • εξοπλισμό δωματίων: κλιματισμός, θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, WiFi
  • καθημερινό καθαρισμό σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα

Η Χώρα

Ξενοδοχείο NikiΤο Hotel Niki βρίσκεται στον πεζόδρομο δίπλα από το Μουσείο Γουλανδρή στο κέντρο της Χώρας – Άνδρου. Η Χώρα είναι η πρωτεύουσα της Άνδρου και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού χτισμένη κατά μήκος μιας μικρής χερσονήσου. Περιβάλλεται από δύο αμμώδεις παραλίες, το Παραπόρτι στα ανατολικά και το Νειμποριό στα δυτικά.

Αρχιτεκτονικά η πόλη συνδυάζει νεοκλασικά του μεσοπολέμου με τα χαρακτηριστικά κυβόσχημα κυκλαδίτικα σπίτια. Στο κέντρο της, στην περιοχή του μητροπολιτικού ναού της πόλης βρίσκονται πολλά παλιά αρχοντικά, αποτέλεσμα μιας πλούσιας τάξης εφοπλιστών που άκμαζε στην πόλη στο παρελθόν.

Η φιλοσοφία του Ξενοδοχείου Niki

Ξενοδοχείο NikiΠαραδοσιακό ξενοδοχείο σημαίνει παραδοσιακή ανδριώτικη φιλοξενία. Δηλαδή να νιώσετε σαν το σπίτι σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στην καρδιά της Άνδρου. Θα σας κεράσουμε παραδοσιακά προϊόντα, θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα σας δώσουμε κάθε πληροφορία που θα χρειαστείτε. Θα φροντίσουμε να περάσετε μοναδικές και αξέχαστες διακοπές στην Αρχόντισσα του Αιγαίου, την Άνδρο!

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πεζόδρομος Χώρας, Άνδρος

Τηλέφωνο: