Andros Tessera Villas

Andros tessera

Andros Tessera Villas στην Άνδρο

Το Andros Tessera έχει εκπληκτική θέα από ένα υπέροχο, νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες της Άνδρου. Η βασική μας έμπνευση για αυτή τη νεόκτιστη βίλα ήταν ο συνδυασμός των 4 φυσικών στοιχείων που υπάρχουν άφθονα παντού στις εγκαταστάσεις, καθώς και η απλότητα και ο μινιμαλισμός. Επίσης, εμπνευστήκαμε από τη γοητευτική παλαιάς σχολή προσέγγιση, σκεπτόμενοι τι θα έκανε ο αγαπημένος μας παππούς.

Ανακαλύψτε μια μοναδική διαμονή

Andros Tessera VillasΣτους υπαίθριους χώρους κυριαρχεί νερό στις πισίνες και η εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Οι βίλες είναι κατάλληλες για να διαμείνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου το τζάκι στο σαλόνι παρέχει τη φωτιά και τη ζεστασιά όποτε χρειάζεται. Τα στοιχεία της γης, όπως το πέτρινο μπάρμπεκιου, το ξύλινο καταφύγιο, η υπαίθρια τραπεζαρία και οι βεράντες παρέχουν ανέσεις για μια σίγουρα ευχάριστη διαμονή.

Ο άνεμος είναι ένα βασικό στοιχείο στην Άνδρο και προσφέρει την αναζωογονητική αύρα των ελληνικών νησιών. Η εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα απλώνεται στο βάθος του ορίζοντα και παρέχει μοναδικές εικόνες είτε μέσα είτε έξω από τις βίλες και καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Για την κατασκευή, συνδυάσαμε την απλότητα και την άνεση του φυσικού ξύλου και του γυαλισμένου σκυροδέματος με την ανθεκτικότητα των πέτρινων τοίχων.

Andros Tessera VillasΤα χρώματα της πέτρας, οι ξύλινες κατασκευές, τα μεσογειακά φυτά, όπως τα ελαιόδεντρα, το δεντρολίβανο, σε αρμονία με τη φύση και το κυκλαδίτικο τοπίο. Ο προσανατολισμός της βίλας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει προστασία από τους ισχυρούς καλοκαιρινούς ανέμους, τα μελτέμια, που φυσούν από το βοριά. Το φως διαχέεται διακριτικά σε όλους τους χώρους και στο χώρο της βίλας, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι ξύλινες πέργκολες παρέχουν σκιά όταν χρειάζεται. Οι βίλες υποστηρίζουν την ιδιωτικότητα και την κοινωνικότητα, παρέχοντας ανοιχτούς χώρους (κουζίνες – τραπεζαρίες – καθημερινούς χώρους) καθώς και μικρές ανεξάρτητες βεράντες για τα υπνοδωμάτια.

Οι Grand Villas

Οι 2 βίλες αποτελούνται από 3 υπνοδωμάτια από τα οποία, 2 υπνοδωμάτια έχουν ένα διπλό κρεβάτι το καθένα και το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει 1 κρεβάτι, προσφέροντας επίσης ιδιωτική πισίνα.

Οι Senior Villas

The 2 villas consist of three bedrooms from which, 2 bedrooms have one double bed each and one bedroom has 1 single bed, offering a private pool as well.