Ταβέρνα Σταμάτης

Ταβέρνα Σταμάτης

Ταβέρνα Σταμάτης

Η ταβέρνα Σταμάτης ιδρύθηκε το 1965  σε μια από τις πιο πλεονεκτικές τοποθεσίες πολύ κοντά στο κέντρο του Μπατσίου Άνδρου δεσπόζει στην γαστρονομική ζωή του νησιού προσφέροντας την ξεχωριστή του κουζίνα στους πολυπληθείς θαμώνες της.

Ιστορία

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικότερα εστιατόρια της περιοχής του Μπατσίου. Ο Γιάννης συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του, Σταμάτη, ετοιμάζει πιάτα από την κυκλαδίτικη κουζίνα με την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του, Καλλιρόης. Ανοικτή χειμώνα καλοκαίρι με μια καινούρια βεράντα που χαρίζει απαράμιλλη θέα στον γραφικό όρμο του Μπατσίου και το απέραντο γαλάζιο η ταβέρνα Σταμάτης ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό καλοφαγά.

Γαστρονομία

Με μεγάλη ποικιλία από ανδριώτικες συνταγές όπως ντόπια λουκάνικα, φουρτάλιες, κόκκορα με μακαρόνια αλλά και θαλασσινά ημέρας, λαχταριστές αστακομακαρονάδες, γεμιστά κοτόπουλα καθώς και εξαίρετες χειροποίητες σαλάτες όπως ρεβυθοσαλάτα και μελιτζανοσαλάτα.

Όλα τα πιάτα στην οικογενειακά είναι χειροποίητα και σπιτικά. Η ενημερωμένη λίστα κρασιών περιλαμβάνει ελληνικές ετικέτες αρκετές από τις οποίες είναι από τις Κυκλάδες. Για επιδόρπιο μπορείτε μεταξύ άλλων να γευτείτε εξαιρετικές κρεμ καραμελέ ή κρεμ μπρουλέ.

Τουριστικός προορισμός

Είναι μέλος του δικτύου Aegean Cuisine που προάγει την αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα και τα προϊόντα της. Απολαύστε το φαγητό σας με την εγγύηση της ποιότητας που παρέχει στους θαμώνες της για πάνω από 50 χρόνια και με παρέα την αύρα και τη θέα της θάλασσας. Καλή σας όρεξη!

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

12:00 - 00:00

Τρίτη

12:00 - 00:00

Τετάρτη

12:00 - 00:00

Πέμπτη

12:00 - 00:00

Παρασκευή

12:00 - 00:00

Σάββατο

12:00 - 00:00

Κυριακή

12:00 - 00:00

Ανοικτά όλο τον Χρόνο...