Ενοικιαζόμενα Στυλιανού

Ενοικιαζόμενα Στυλιανού

Ενοικιαζόμενα Στυλιανού στη Χώρα της Άνδρου

Ενοικιαζόμενα ΣτυλιανούΔημιουργήσαμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Στυλιανού αναπαλαιώνοντας με σύγχρονες προδιαγραφές ένα παλαιό κτήριο ηλικίας 80 και πλέον ετών σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στην περιοχή Νειμποριό στην Άνδρο. Το κτήριο των ενοικιαζόμενων δωματίων βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου  από την Χώρα της Άνδρου, ενώ η απόσταση  τους από την θάλασσα είναι μερικά μέτρα.

Ενοικιαζόμενα Στυλιανού: Παροχές

Τα Ενοικιαζόμενα Στυλιανού διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ( κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο) καθώς και βεράντα με θεά την Χώρα και την θάλασσα, επίσης διαθέτουν ασύρματο δίκτυο internet στους εξωτερικούς χώρους με δυνατότητα χρήσης φορητού υπολογιστή των δωματίων μας και υπηρεσίες fax στη Reception.

Το Αναψυκτήριο Στυλιανός και η περιοχή του Νειμποριού

Ενοικιαζόμενα ΣτυλιανούΔίπλα από τα δωμάτια λειτουργεί κατάστημα, τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, το καφέ σας, το ποτό σας ή το φαγητό σας. Το σημείο βρίσκεται σε σκιερό και δροσερό μέρος κοντά από το οποίο περνά ένα ποταμάκι που πηγάζει από το χωριό Λάμυρα και αφού ποτίσει κήπους και αυλές, φτάνει μέχρι τη θάλασσα έχοντας νερό ακόμη και τον Αύγουστο. Επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει κατάστημα ψιλικών, super market και πλήθος εστιατορίων. Στο μέσο της παραλίας στέκει ο βράχος «Τούρλος» ο οποίος και την χωρίζει στα δυο. Από τη μια μεριά άμμος, από την άλλη βότσαλα. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της παραλίας είναι η μοναδική θέα των καπετανόσπιτων της Χώρας που γαντζωμένα στα βράχια καθρεφτίζονται στο νερό. Εξάλλου σε μικρή απόσταση από τους λουόμενους στην Παραλία Νειμποριό βρίσκεται μεταξύ άλλων και το διάσημο εκκλησάκι της Αγίας Θαλασσινής πάνω σε έναν βράχο κάτω από το παλαιότερο τμήμα της Χώρας. Η θέα από την παραλία περιλαμβάνει επίσης την πλατεία του Αφανούς Ναύτη με το παρακείμενο νησάκι της Χώρας καθώς και τον δημοφιλή Φάρο Τουρλίτη.

Πάνω στην παραλιακή ζώνη μπορείτε επίσης να βρείτε πλήθος από εμπορικά και τουριστικά καταστήματα. Η παραλιακή ζώνη του Νειμποριού διαθέτει ακόμη περίπτερα, καφετέριες ακόμη και σχολή ιστιοπλοΐας (Ναυτικός Όμιλος Άνδρου). Προσπερνώντας την παραλία ο δρόμος συνεχίζει προς πολλούς δημοφιλείς προορισμούς του νησιού όπως τα χωριά Στενιές (και τις παραλίες Γυάλια και Πίσω Γυάλια) και τα Αποίκια.

Επικοινωνία