Πρατήριο καυσίμων Shell

Πρατήριο καυσίμων Shell

Πρατήριο καυσίμων Shell

Σε ένα πρατήριο καυσίμων Shell, ο πελάτης μπορεί να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό του με τα κορυφαίας τεχνολογίας καύσιμα της Shell (βενζίνη ή πετρέλαιο), να ελέγξει τα ελαστικά του, να πλύνει το αυτοκίνητο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να παραγγείλει και πετρέλαιο θέρμανσης για το σπίτι του. Επιπλέον, στα καταστήματα “ευκολίας” που βρίσκονται στο χώρο του πρατηρίου, ο καταναλωτής μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, σνακ, ζεστά και κρύα φαγητά, αναψυκτικά, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και βιβλία και είδη οικιακής χρήσης. Προτεραιότητα αποτελεί επίσης και η αυστηρή τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος αναφορικά με τη λειτουργία των πρατηρίων Shell. Ενδεικτική είναι η εφαρμογή μιας κοινοτικής οδηγίας, σχετική με την υποδομή του πρατηρίου για την ανάκτηση των ατμών της βενζίνης, ένα μέτρο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σας κουράζουν οι καθυστερήσεις και ο χρόνος σας είναι πολύτιμος?

Smart Shop στο πρατήριο καυσίμων Shell

Μήπως διψάσατε ή θέλετε να φάτε κάτι στα γρήγορα?  Χρειάζεστε κάποιο «δωράκι» για το αυτοκίνητό σας? Μην ανησυχείτε!  Απλά επισκεφτείτε τo Smart Shop που θα βρείτε στα πρατήρια Shell! Στα Smart Shop των πρατηρίων Shell μπορείτε να αναζητήσετε και να καλύψετε τις ανάγκες σας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων των παρακάτω κατηγοριών:

 • Προϊόντα και αξεσουάρ καπνιστού
 • Ροφήματα, καφές, σάντουιτς, τσίχλες, καραμέλες
 • Προϊόντα ψυγείου (Νερό, αναψυκτικά, χυμοί, ενεργειακά ποτά, μπύρες)
 • Σνακ, μπισκότα, κρουασάν , σοκολάτες
 • Αξεσουάρ αυτοκινήτου, αρωματικά, υαλοκαθαριστήρες
 • Καυσόξυλα, κηροζίνες
 • Χάρτες, οδηγοί ταξιδιού
 • Χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής
 • Ανανέωση καρτοκινητών, προπληρωμένες Κάρτες (Prepaid), Paysafe
 • Ανανέωση συνδρομής Αττικής Οδού (epass)

Και μην ξεχνάτε! Για κάθε 1€ αγορών από την Αίθουσα κερδίζετε 1 πόντο Smart Club. Αναζητήστε επίσης σε κάθε επίσκεψή σας τις προσφορές που υπάρχουν στην αίθουσα, κερδίζοντας είτε extra προϊόν είτε extra πόντους στην κάρτα σας Smart Club!

Γιατί πρατήριο καυσίμων Shell

Οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν. Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.  Αν αθροίσουμε τα χιλιόμετρα των δοκιμών στο δρόμο που πραγματοποίησε η Shell τα τελευταία χρόνια, αντιστοιχούν σε χιλιάδες φορές την περίμετρο της Γης! Από το διυλιστήριο στο δρόμο, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα είναι άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η σφραγίδα έγκρισης της Shell.

 • Shell V–Power
 • Shell V-Power Racing
 • Shell V-Power Diesel
 • Shell FuelSave Unleaded
 • Shell FuelSave Diesel
 • Λιπαντικά Shell

Επομένως, την επόμενη φορά που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας, βεβαιωθείτε ότι θα πάτε σε πρατήριο με σήματα Shell!

Πετρέλαιο Θερμανσης

Η Coral σας ζεσταίνει και φέτος το χειμώνα με σημαντικά οφέλη και προνόμια! Ζεσταθείτε με πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell διασφαλίζοντας:

 • Συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο
 • Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού
 • Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών – Shell Smart Card
 • Επαρκές δίκτυο παράδοσης​

Ηλεκτρονικός Ποσοτικός Έλεγχος (Smart Ring)

Η Coral θέλοντας πάντα να είναι κοντά στους καταναλωτές και στις ανάγκες τους, διασφαλίζει την σωστή ποσότητα κατά την παράδοση του καυσίμου, με την καινοτόμο μέθοδο ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου, Smart Ring η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης.

Απλή τοποθέτηση

Παρέχεται η δυνατότητα διακριτικής προσάρτησης ενός ελαστικού δακτυλίου (πηνίου) στο στόμιο της δεξαμενής. Η τοποθέτηση είναι συνήθως απλή και σύντομη χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση με ηλεκτρικό κύκλωμα.

Λειτουργία ελέγχου ποσότητας

Ο ειδικός αυτός δακτύλιος και η διαδικασία ανεφοδιασμού μέσω αυτού είναι σχεδιασμένοι να αποτρέπουν τυχόν ποσοτικές αποκλίσεις μεταξύ της παραγγελίας και της πραγματικής ποσότητας που παραλαμβάνετε. Ο δακτύλιος εμπεριέχει τα στοιχεία του πελάτη και η διαδικασία ροής του καυσίμου από το βυτίο προς τη δεξαμενή είναι δυνατή μόνο όταν το ακροσωλήνιο ανεφοδιασμού βρίσκεται εντός του στομίου της δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο δακτύλιος.

 Αυτόματη τιμολόγηση

Μετά το τέλος του ανεφοδιασμού, εκδίδεται αυτόματα, χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα, μηχανογραφημένο παραστατικό στο οποίο θα αναγράφεται η ποσότητα που καταγράφηκε από το μηχανισμό του δακτυλίου.

Πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών

Καλέστε στο 18330 και εάν είστε κάτοχος της Shell Smart Card, έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με πλούσια δώρα από τον ετήσιο κατάλογο του Smart Club.

Χαράξτε Πορεία με καύσιμα Shell

Οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς κατάλοιπα και προβλήματα στις μηχανές. Τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια της εταιρίας κι έχουν δοκιμαστεί τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Από το διυλιστήριο μέχρι και το ντεπόζιτο του σκάφους σας, μπορείτε να είστε πάντοτε βέβαιοι ότι τα καύσιμα που θα επιλέξετε θα είναι πάντα άριστης ποιότητας. Αυτή είναι η δέσμευση μας και η σφραγίδα εγγύησης της Shell.

 • Συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο
 • Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού
 • Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών – Shell Smart Card
 • Επαρκές δίκτυο παράδοσης​

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 -21:00

Τρίτη

07:00 -21:00

Τετάρτη

07:00 -21:00

Πέμπτη

07:00 -21:00

Παρασκευή

07:00 -21:00

Σάββατο

07:00 -21:00

Κυριακή

07:00 -21:00

Το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας είναι 08:00 - 22:00

Pin It on Pinterest