Παραλία Πισωλιμνιώνας

Παραλία Πισωλιμνιώνας

Παραλία Πισωλιμνιώνας

Παραλία ΠισωλιμιώναςΛίγα χιλιόμετρα βορειότερα του Γαυρίου και κοντά στην γνωστότερη Παραλία Φελλός συναντάμε μια μεγάλη, απομονωμένη και πανέμορφη αμμουδιά, την Παραλία Πισωλιμνιώνας. Υπέροχο ηλιοβασίλεμα, χοντρή άμμος και βότσαλο και δροσερά νερά συνθέτουν ένα ρομαντικό εξαίσιο περιβάλλον που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαδρομή – Τοποθεσία

Η Παραλία Πισωλιμνιώνας βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Άνδρου, ανάμεσα στους οικισμούς του Άνω και του Κάτω Φελλού. Απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Γαυρίου. Οδηγώντας βορειοδυτικά και φτάνοντας στον οικισμό του Φελλού ακολουθείτε την διαδρομή προς την ομώνυμη παραλία. Πριν φτάσετε ωστόσο στην παραλία του Φελλού και με τη βοήθεια των πινακίδων σήμανσης θα βρείτε τη σχετική διασταύρωση από όπου ξεκινά ο χωματόδρομος (ο οποίος θεωρείται αρκετά βατός) μήκους 4 χιλιομέτρων μέχρι την Παραλία Πισωλιμνιώνας. Ο προορισμός σας βρίσκεται περίπου κάτω από το χωριό Μερμηγκιές. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει στην περιοχή καντίνα, ταβέρνα ή κάτι άλλο που να υποδηλώνει εμπορική ή τουριστική δραστηριότητα ολυτε ομπρέλες ή ξαπλώστρες στην τεράστια παραλία επομένως ο Πισωλιμνιώνας ενδείκνυται για όσους επιθυμούν μεν την απομόνωση αλλά και έχουν εξοπλισθεί από πριν με τα απαραίτητα.

Γιατί να πάτε;

Πρόκειται για μια ακόμη κρυμμένη από τον πολύ κόσμο και απομονωμένη αλλά πανέμορφη παραλία της βορειοδυτικής Άνδρου. Αν αναζητάτε ηρεμία και γαλήνη αυτός είναι ο προορισμός σας. Με νερά πραγματικά κρύα καθώς “βλέπει” στον Κάβο Ντόρο και μια συστάδα δέντρων για λίγη σκιά σχετικά κοντά στην αμμουδιά η Παραλία Πισωλιμνιώνας σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Προτιμήστε απογευματινές ώρες. Η θέα προς το ηλιοβασίλεμα μέσα στην θάλασσα του Αιγαίου από αυτήν την παραλία είναι μαγευτική.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Πισωλιμνιώνας, Άνδρος