ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΆμμοςΡηχά νεράΚατάλληλη για παιδιάΟργανωμένηΕύκολη πρόσβασηΠρόσβαση άσφαλτοςΑπάνεμη στο νοτιάΥπήνεμη στο βοριάΥπήνεμη στο νοτιά

Παραλία Κυπρί

Η παραλία Κυπρί στην ‘Ανδρο βρίσκεταο στα νοτιοδυτικά του νησιού και σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Γαυρίου. Είναι ένα κόλπος με γαλαζοπράσινα ήρεμα νερά χαρακτηρισμένος και ως φυσικό απάγκιο για πλοία πράγμα που σημαίνει δεν δημιουργεί καθόλου κυματισμό ακόμα και με δυνατό άνεμο και μελτέμι. Τα νησάκια απέναντι δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό ειδικά όταν ο ήλιος δύει.

Η εύκολη πρόσβαση στην παραλία Κυπρί, η αμμώδης ακτή και τα ήρεμα κρυστάλλινα νερά της την καθιστούν μοναδικό προορισμό για όλους. Είναι ιδανική για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες. Αποτελεί μια από τις ομορφότερες οργανωμένες παραλίες του νησιού με ομπρέλες – ξαπλώστρες και beach bar για όλα τα γούστα.

Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια στην θάλασσα και τα watersports η παραλία Κυπρί είναι αυτό που ψάχνεις. Εκεί 3 καταξιωμένοι αθλητές του Windsurfing και του SUP έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικο Surf Club. Θα καταλάβεις γρήγορα γιατί τα θαλάσσια αθλήματα είναι τόσο συναρπαστικά. Παιδιά και ενήλικες κάνουν μαθήματα WindsurfSUPWater SkiWakeboard με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Θα αισθανθείς ασφαλής και ποτέ μόνος. Θα πάρεις εξατομικευμένες οδηγίες ακόμα και αν είσαι μέρος κάποιου γκρουπ. Αν ήδη γνωρίζεις κάποιο άθλημα μπορείς απλά να κάνεις ενοικίαση και να απολαύσεις την ελευθερία που σου προσφέρει η θάλασσα στο νησί μας.

Στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και διασκέδασης σε μια χρυσαφένια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και διαμονή με θέα το απέραντο γαλάζιο.Διεύθυνση

Κυπρί, Άνδρος

GPS

37.876063379368, 24.76453508623