Ο Μπελαλής

Η ταβέρνα “Μπελαλής” ξεκίνησε το 1970 και λειτουργεί με την σημερινή διεύθυνση από το 1994. Είναι μια οικογενειακή ταβέρνα, από ανθρώπους γέννημα – θρέμα της Άνδρου. Προσφέρει γευστικό και γνήσιο φαγητό, μαγειρεμένο με αγνά ντόπια υλικά.

Γεύση γνήσια, πλούσια και γεμάτη! Το κρέας προέρχεται από ζώα μεγαλωμένα με σπιτική φροντίδα. Τα λαχανικά, ζουμερές ντομάτες, πράσινες πιπεριές, τρυφερά φασολάκια, καλλιεργούνται με μεράκι κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, έχουν ζυμωθεί με τον αέρα και έχουν αποκτήσει αυτήν την θαλασσινή αρμύρα που χαρακτηρίζει τον τόπο. Το ψωμί είναι σπιτικό από την αρχηγό της κουζίνας, την μαμά της οικογένειας, την κυρά-Μαρία.

Τα ψάρια ψαρεύονται από τον μικρό της οικογένειας, που είναι ειδικός να μαζεύει την άγρια κάπαρη και την ρίγανη που αρωματίζει την δροσιστική ντοματοσαλάτα.

Η κουζίνα της κυρά-Μαρίας είναι ελληνική, με τον χαρακτήρα της παραδοσιακής ανδριώτικης μαγειρικής.

Η κυρά-Μαρία μαγειρεύει γευστικά πιάτα με τοπικές συνταγιές και με την φαντασία, την έμπνευση, την γνώση και την εμπειρία της ελληνίδας νοικοκυράς.

Μέσα από τα κατσαρόλια της αναδύεται όλη η ευωδιά της αυθεντικής κουζίνας, που βασίζεται στα φρέσκα ντόπια υλικά, τα μυρωδικά, το καλό το λάδι.

Η ταβέρνα “Μπελαλής” σας καλωσορίζει. Απολαύστε πικάντικα ορεκτικά και μεζεδάκια, γευστικά κύρια πιάτα και ντόπιο κρασί, και πείτε μας την γνώμη σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00 - 01:00

Τρίτη

11:00 - 01:00

Τετάρτη

11:00 - 01:00

Πέμπτη

11:00 - 01:00

Παρασκευή

11:00 - 01:00

Σάββατο

11:00 - 01:00

Κυριακή

11:00 - 01:00

Ανοικτά όλο το χρόνο. Χειμερινό ωράριο: 12:00 - 01:00

Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Αξιολόγηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed