Ξενοδοχείο Karanasos

Ξενοδοχείο Karanasos

To ξενοδοχείο Karanasos στο Μπατσί

Το Ξενοδοχείο Karanasos βρίσκεται στον κοσμοπολίτικο οικισμό Μπατσί. Το σημείο συγκεντρώνει την κύρια τουριστική υποδομή της Άνδρου, ενώ διατηρεί το τοπικό χρώμα και την γραφικότητά του. Το Μπατσί, αποτελεί βασικό προορισμό όλων των επισκεπτών του νησιού καθώς συνδυάζει όλες τις απαραίτητες υποδομές. Εστιατόρια, γραφικά ταβερνάκια, ουζερί, κινηματογράφο και μια μεγάλη επιλογή για τη νυχτερινή διασκέδαση.

Το Ξενοδοχείο Karanasos βρίσκεται μόνο 50 μέτρα από την επιβραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία» παραλία του Μπατσίου. Το Ξενοδοχείο Karanasos διαθέτει 22 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με μπάνιο, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και όμορφη βεράντα με θέα. Επίσης προσφέρουμε πλήρες πρωινό μπουφέ στην όμορφη βεράντα μας.

Το Ξενοδοχείο Karanasos βρίσκεται σε μια τοποθεσία είναι ιδανική. Πέρα από την κύρια παραλία του Μπατσίου, προσφέρει και εύκολη πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό υπήνεμων παραλιών. Στο δυτικό μέρος του νησιού βρίσκονται η Χρυσή Άμμος, ο Άγιος Κυπριανός, η Ανερούσα, ο Αγίος Πέτρος και η Αγία Μαρίνα.

Η Άνδρος

Η Άνδρος είναι από τα κοντινότερα νησιά στην Αττική και απέχει μόλις 2 ώρες, από το λιμάνι της Ραφήνας. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά συχνά δρομολόγια. H Άνδρος είναι το βορειότερο και το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων. Έχει έκταση 374 τ.χ., με μήκος 41 χλμ., πλάτος 16 χλμ. και 177 χλμ ακτογραμμής. Διαθέτει περισσότερες από 35 οδικώς προσβάσιμες παραλίες καθώς και αναρίθμητες άλλες προσβάσιμες δια θαλάσσης. Οι παραλίες είναι κατανεμημένες τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο μέρος του νησιού, προσφέροντας επιλογές στον επισκέπτη ανεξάρτητα από τον καιρό που επικρατεί.

Η Άνδρος είναι το μοναδικό νησί που συνδυάζει το πράσινο με την κυκλαδίτικη θάλασσα. Το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, μοναδικό για κυκλαδονήσι, χαρακτηρίζεται από πλήθος γκριζοπράσινων βουνοπλαγιών. Θα δείτε γραφικούς λόφους, απότομες κατάφυτες κοιλάδες, καταπράσινες χαράδρες, δύσβατα φαράγγια, όπου κυλούν άφθονα πηγαία ολόδροσα νερά. Το ποικιλόμορφο αυτό περιβάλλον καθιστά την Άνδρο ιδανικό προορισμό για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, κολύμπι, καταδύσεις στον πλούσιο βυθό, windsurf.

Η Άνδρος είναι επίσης γνωστή για τη σύγχρονη πολιτιστική του δραστηριότητα. Διαθέτει ένα από τα πιο γνωστά μουσεία σύγχρονης τέχνης, το Μουσείο Γουλανδρή, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 300 έργα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Διαθέτει επίσης και πολλές galleries και αίθουσες τέχνης. Πολλά και σημαντικά είναι και τα μοναστήρια της Άνδρου, όπως αυτό της Ζωοδόχου Πηγής, της Μονής Παναχράντου, της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Νικολάου, τα οποία χρονολογούνται από τα βυζαντινά χρόνια.

Ξενοδοχείο Karanasos

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 - 20:00

Τρίτη

8:00 - 20:00

Τετάρτη

8:00 - 20:00

Πέμπτη

8:00 - 20:00

Παρασκευή

8:00 - 20:00

Σάββατο

8:00 - 20:00

Κυριακή

8:00 - 20:00