Ξενοδοχείο Κόρθιον

Ξενοδοχείο Κόρθιον

Το Ξενοδοχείο Κόρθιον στον Όρμο

Το Ξενοδοχείο Κόρθιον βρίσκεται μέσα στο γραφικό παραθαλάσσιο Κόρθι, κυριολεκτικά ακριβώς πάνω στο κύμα. Ακουμπάει δίπλα στην γοητευτική παραλία “Μύλος” του Όρμου Κορθίου. Διαθέτει 15 δωμάτια 15 τα οποία αποτελούνται από μονόκλινα και δίκλινα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει προσθήκη τρίτου κρεβατιού. Τα δωμάτια είναι άνετα διαρρυθμισμένα και διακοσμημένα σε κλασσικό στυλ. Όλα διαθέτουν λουτρό, τηλεόραση, τηλέφωνο, internet, κλιματισμό, mini bar και βεράντες με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το πρωινό προσφέρεται στην ευρύχωρη τραπεζαρία του ξενοδοχείου μας. Διαθέτει επίσης καθιστικό και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Τοποθεσία του Ξενοδοχείου

Από τους πλέον χαρακτηριστικούς προορισμούς για τη διαμονή σας το Ξενοδοχείο Κόρθιον αποτελεί μια αξιόπιστη οικογενειακή μονάδα για τους επισκέπτες της νότιας πλευράς του νησιού της Άνδρου. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς βρίσκεται πάνω στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της περιοχής. Το Κόρθι απέχει 21 χιλιόμετρα από την Πρωτεύουσα Χώρα και 37 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Γαυρίου.

Η παραλία που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμη για κολύμπι, windsurfing και άλλα θαλασσια σπορ. Στο Κόρθι υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να τα επισκεφθείτε για βόλτες και περιπλανήσεις. Ένα από τα πιο σημαντικά μονοπάτια είναι αυτό που οδηγεί από το Κόρθι στην Χώρα της Άνδρου. Ανεβαίνει από το Κάστρο της Φανερωμένης, με την υπέροχη θέα, και από εκεί στο φαράγγι στα Διποτάματα.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Όρμος Κορθίου, Άνδρος

Ιστός:
Επικοινωνία