Μελισσοκομία Τριδήμα

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Μελισσοκομία Τριδήμα παράγει εξαιρετικής ποιότητας μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, κερί και άλλα προϊόντα μελιού. Τα μελίσσια μας βρίσκονται στις Χάρτες της Άνδρου, σε ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργία του μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας (μέλι Άνδρου): Θυμαρίσιο Μέλι, ρείκι, θρούμπι, σφένδαμος, βασιλικός πολτός, μελισσοκομική νωπή γύρη, πρόπολη, βάμμα πρόπολης, κερί (ειδικό για κεραλοιφές).

Το μέλι είναι ένα αρωματικό, γλυκό υλικό που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό και τελικά το αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους. Το μέλι σαν τροφή του ανθρώπου είναι ένα από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινότερα τρόφιμα. Δίνει ενέργεια στους μυς, διαύγεια στο μυαλό, απολυμαίνει και ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα. Η τακτική χρήση του δίνει σφρίγος στον οργανισμό και συντελεί στην παράταση της ζωής. Ο βασιλικός πολτός είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, λιπιδίων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Είναι διαδεδομένη η αντίληψη ότι έχει ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο.

Η γύρη από την φύση της περιέχει όλα τα απαραίτητα δομικά στοιχειά και όλη την ζωτική ενεργεία για να δημιουργήσει και να υποστηρίξει νέα ζωή. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο την κάνει ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη τροφή ή διατροφικό συμπλήρωμα. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ζάχαρα, λιπαρές ουσίες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αυξητικούς παράγοντες, ορμόνες, ένζυμα, και άλλα. Η γύρη φυλάσσεται αποκλειστικά στο ψυγείο για άμεση κατανάλωση.Διεύθυνση

Χάρτες Άνδρου

GPS

37.9555072, 24.7284636

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *