Κατασκευαστική Εταιρεία Βαλμας Α.Ε.

Αξιοπιστία και ποιότητα

Η κατασκευαστική εταιρεία ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στη μελέτη, στη σχεδίαση και στην κατασκευή κτιρίων και ειδικών κατασκευών. Αναλαμβάνει την κατασκευή οικιών, συγκροτημάτων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών χώρων, βιομηχανιών, πολυκαταστημάτων και διαφόρων ειδικών κατασκευών, έχοντας ως κύριους στόχους την ποιότητα, την οικονομία, την ασφάλεια και φυσικά την αισθητική.

Κατασκευαστική Εταιρεία Βαλμας Α.Ε. | Αξιοπιστία και ποιότητα

Η συμβολή στη δημιουργία ενός οικιστικού συστήματος που σέβεται το περιβάλλον και συγχρόνως εξυπηρετεί τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη, προσφέροντας του σιγουριά και ασφάλεια, αποτελεί το βασικό στόχο της ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε. Μια σιγουριά που βασίζεται τόσο στη συνέπεια της εταιρείας σε χρονοδιαγράμματα και οικονομικούς προϋπολογισμούς, όσο και στην ποιότητα των δομικών προτάσεων που υλοποιεί, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην κατανόηση των απαιτήσεων του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η επιτελική ομάδα της ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε μελετά με προσοχή, σχεδιάζει με ευελιξία βήμα προς βήμα ολοκληρωμένους κατασκευαστικούς κύκλους και επιβλέπει την εκτέλεση και ολοκλήρωση των εργασιών από τα εξειδικευμένα συνεργεία της, χτίζοντας με ποιότητα τα όνειρα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.Διεύθυνση

Χώρα, Άνδρος

GPS

37.831285128602, 24.923901855842

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα

Αφήστε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *