Θηριοτροφείο

Καφεστιατόριο Θηριοτροφείο

Το Θηριοτροφείο είναι ένα πολιτιστικό καφεστιατόριο, σκοπός του οποίου είναι να παντρέψει τον πολιτισμό με την παροχή υπηρεσιών εστίασης & αναψυχής.

Σε έναν ζεστό χώρο τον χειμώνα στολισμένο με το τζάκι της παλιάς ταβέρνας “του Βαλμά” και μια πολύ όμορφη πλατεία το καλοκαίρι, μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ, το σνακ, το φαγητό ή το ποτό του σε συνδυασμό με τις διάφορες πολιτιστικές δράσεις που λαμβάνουν χώρο στην σάλα ή την πλατεία μας.

Το όνομα μας, “Θηριοτροφείο”, ιδιαίτερο & χιουμοριστικό, επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει μια προσπάθεια να προσκαλέσουμε και να φιλοξενήσουμε στον χώρο μας ανθρώπους με ανησυχίες για τις τέχνες, την μουσική και αγάπη για την σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ο προβληματισμός μας για το κοινωνικό φαινόμενο της μετάβασης από τις συντηρητικές σχολικές τάξεις της δεκαετίας του ‘60 και ’70 με τις ποδιές,στην άγρια δεκαετία του ‘80, είναι ένας από τους λόγους που δανειστήκαμε τον όρο θηριοτροφείο,μιας και συνηθίζεται να αποκαλείται έτσι μια σχολική τάξη με ατίθασα & άτακτα παιδιά, όπως επεξηγεί και το λεξικό Μπαμπινιώτη στην τρίτη επεξήγηση της έννοιας, στο λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας.

Εμείς, ως «άτακτα & ατίθασα παιδιά», ορίζουμε τους ανθρώπους με ευαισθησίες, κοινωνικούς προβληματισμούς και ανάγκη για ένα στέκι όπου μπορούν να μοιραστούν με άλλους την διάθεση για καλή παρέα,τις γνώσεις και απόψεις τους. Χαιρόμαστε λοιπόν που προσκαλούμε στο μαγαζί μας ανθρώπους με σκοπό να φάμε ή να πιούμε και να γίνουμε όλοι μαζί “θηρία” ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Η κουζίνα μας

Στο Θηριοτροφείο θα βρείτε Πρωϊνό, Πρόγευμα, Φοντύ, Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα, Σάντουιτς, Τάπας ακόμη και αυστηρά χορτοφαγική (vegan) και χορτοφαγική κουζίνα.

Θα μας βρείτε στην Πλατεία Εμμ. Μπαμπούση στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο.

Ήμαστε ανοικτά χειμώνα – καλοκαίρι από τις 9 το πρωί και σας περιμένουμε!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 01:00

Τρίτη

09:00 - 01:00

Τετάρτη

09:00 - 01:00

Πέμπτη

09:00 - 01:00

Παρασκευή

09:00 - 01:00

Σάββατο

09:00 - 01:00

Κυριακή

09:00 - 01:00

Ανοικτά όλο το Χρόνο...

Επικοινωνία
Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Αξιολόγηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed