Εστιατόριο ο Γιαννούλης

Εστιατόριο ο Γιαννούλης από το 1958

Γιαννούλης ΕστιατόριοTο εστιατόριο ο Γιαννούλης είναι ένα από τα παλαιότερα παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού της Άνδρου. Λειτουργεί από το 1958 και προσφέρει γεύσεις με προϊόντα παραγωγής του ιδιοκτήτη. Σε μια υπέροχη σκιερή αυλή με το θαλασσινό αεράκι να σας δροσίζει και θέα τα αρμυρίκια. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται η μεγαλύτερη σε μήκος παραλίας του νησιού.

Η εμπειρία σας από το εστιατόριο Γιαννούλης θα είναι σίγουρα μοναδική!

Γαστρονομία με ντόπια υλικά στο εστιατόριο ο Γιαννούλης.

Γιαννούλης ΕστιατόριοΣε εμάς θα απολαύσετε υπέροχα ανδριώτικα πιάτα φτιαγμένα με μεράκι που θα σας ενθουσιάσουν! Μην παραλείψετε να γευτείτε τα παραδοσιακά πιάτα του νησιού όπως τη διάσημη φουρτάλια. Ξεχωριστές ντόπιες συνταγές όπως την κολοκυθοπούλα και τις μελιτζάνες της γιαγιάς θα σας μείνουν αξέχαστα! Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων. Νόστιμα κρεατικά της ώρας, αγαπημένα μαγειρευτά και πολλοί ακόμη λαχταριστοί μεζέδες.

Σας περιμένουμε στο εστιατόριο μας από μέσα Απριλίου έως και τον Οκτώβριο.

Καλή σας όρεξη!

 

 

Τοποθεσία – Απέναντι από τη μεγαλύτερη παραλία του Νησιού

Μετά την αποβίβαση από το πλοίο στο λιμάνι Γαύριο,  ακολουθήστε το κεντρικό επαρχιακό δρόμο του νησιού προς τα δεξιά. Σε ένα χιλιόμετρο θα συναντήσετε την παραλία του Αγίου Πέτρου. Στην αριστερή πλευρά του δρόμου θα δείτε το εστιατόριο μας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

12:00 - 24:00

Τρίτη

12:00 - 24:00

Τετάρτη

12:00 - 24:00

Πέμπτη

12:00 - 24:00

Παρασκευή

12:00 - 24:00

Σάββατο

12:00 - 24:00

Κυριακή

12:00 - 24:00

Ανοικτά από Απρίλιο έως Οκτώβριο.