Βοσκάκης Σ. Ιερώνυμος

Βοσκάκης Σ. Ιερώνυμος

M.D, MPH, Ph.D Μαιευτήρας Χειρουργός – Γυναικολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης Μαιευτηρίων IAΣΩ και ΛΗΤΩ

  • Κύηση Υψηλού Κινδύνου
  • Μαιευτικό – Γυναικολογικό Υπερηχογράφημα
  • Καρδιοτοκογραφία
  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική
  • Υστεροσκόπηση
  • Tεστ PAP -Κολποσκόπηση
  • Γυναικολογική Ουρολογία
  • Γυναικολογική Ογκολογία
  • Εμμηνόπαυση Υπογονιμότητα
  • Παθήσεις Μαστών

Τις τελευταίες δεκαετίες προέκυψαν σημαντικές αλλαγές στην πρακτική της μαιευτικής και γυναικολογίας και σε συνδυασμό με τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας επαναπρο​σδιορίστηκε ο ρόλος του γυναικολόγου στη σύγχρονη εποχή.​​

Σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε πηγή έγκυρης γνώσης για τις γυναίκες κάθε ηλικίας σχετικά με θέματα που άπτονται της πρόληψης και αντιμετώπισης γυναικολογικών και μαιευτικών προβλημάτων πάντα με γνώμονα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις πρόσφατες εξελίξεις και μεθόδους.

Επιπλέον o Dr. Βοσκάκης και οι συνεργάτες του παρέχουν τη δυνατότητα στις νέες κοπέλες να αποκτήσουν τις απαραίτητες βασικές γνώσεις ώστε να γνωρίσουν το σώμα τους προκειμένου να είναι σε θέση να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν έγκαιρα γυναικολογικές παθήσεις.​

Η κατανόηση, η φροντίδα και η ορθή αντιμετώπιση αποτελούν πρώτιστο ενδιαφέρον και επιδίωξή μας. Σε ένα χώρο σύγχρονο, φιλικό και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, o Dr. Βοσκάκης έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα λύσεις σε προβλήματα και ερωτήματα που σας απασχολούν.

Με μια απλή περιήγηση στις ενότητες της ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε συμβουλές και ενημέρωση για γυναικολογικά – μαιευτικά θέματα καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχει το ιατρείο.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Βιογραφικό Ιατρού

Ο Ιερώνυμος Βοσκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1972. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπρέσια (Università Degli Studi di Brescia – Facoltà di Medicina e Chirurgia) με βαθμό πτυχίου 99/110 (‘Αριστα) και τίτλο πτυχιακής εργασίας «Η φασματομετρική ανάλυση Doppler στην εμβρυϊκή πνευμονική κυκλοφορία».

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του στη Μαιευτική – Γυναικολογία εργάστηκε αρχικά στη Β’ Χειρουργική Κλινική του 417 Ν.Ι.Μ.Τ.Σ και στη συνέχεια στην Ε’ Μ/Γ Κλινική του Γ.Ν Μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

Παράλληλα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Master of Public Health) και τη Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με τίτλο « Συσχέτιση των γδΤ κυττάρων του περιφερικού αίματος με αυτόματες αποβολές σε γυναίκες με χλαμυδιακές λοιμώξεις».​
Έχει πάρει μέρος σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που άπτονται της Μαιευτικής και Γυναικολογίας (Παθολογία Τραχήλου, Κολποσκόπηση, Λαπροσκοπική Χειρουργική, Κύηση Υψηλού Κινδύνου) με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Γυναικολογικής Ουρολογίας και των Αποκαταστάσεων Διαταραχών του Πυελικού εδάφους.

Ο Dr. Βοσκάκης κατέχει την επίσημη πιστοποίηση στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης (www.hsccp.gr).

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ουρογυναικολογίας και Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης , της Ελληνικής HPV Εταιρίας για την Έρευνα και Αντιμετώπιση του Ιού των Θηλωμάτων, της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές – Γυναικολογικές Κλινικές ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ, καθώς και με το δίκτυο υγείας Alico Benefit Club.

Τέλος ο Dr. Βοσκάκης είναι συμβεβλημένος με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που συνεργάζονται με τον όμιλο της Βιοϊατρικής.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Δέχεται κατόπιν ραντεβού...

Επικοινωνία
Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Αξιολόγηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Αν σου αρέσει το νησί μας...

Ακολούθησε μας για να ενημερώνεσαι άμεσα για κληρώσεις και θέματα σχετικά με ένα μοναδικό νησί

των Κυκλάδων και της Ελλάδας. Έλα στην Άνδρο!

... και θες δωρεάν διακοπές στην Άνδρο!