Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως αναζητούν οι χρήστες για καταλύματα στην Άνδρο;

Πως αναζητούν οι χρήστες για καταλύματα στην Άνδρο;
2017 Google Μη κατηγοριοποιημένο Τεχνολογία Τουρισμός

Καταλύματα στην Άνδρο + Google Trends…

… ή πως κάνουν αναζήτηση οι χρήστες για να βρούν κατάλυματα στην Άνδρο;

Πως ψάχνουν λοιπόν οι χρήστες για καταλύματα στην Άνδρο. Πολλές φορές ο καθένας μας θεωρεί ότι ο τρόπος που αναζητά κάτι στο στις μηχανές αναζήτησης τους διαδικτύου όπως η Google, είναι και ο τρόπος που ψάχνει και ο περισσότερος κόσμος. Ειδικά όσον αφορά το διαδίκτυο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια. Υπάρχει και λόγος και τρόπος να γνωρίζουμε με ποιό τρόπο “μας ψάχνουν”

  • Ο λόγος που θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιές λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούν οι χρήστες περισσότερο, μας δίνει την δυνατότητα να προσρμόζουμε την ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενο της για καλύτερη κατάταξη. Είναι ανώφελο να προσπαθούμε π.χ. καλή κατάταξη στην αναζήτηση “που θα μείνω στην Άνδρο” αν κανένας δεν ψάχνει με αυτό τον τρόπο.
  • Ο τρόπος για να γνωρίζουμε είναι μέσα από εργαλεία στατιστικής αναζητήσεων που μας προσφέρει η Google όπως το Google Trends.

Στο παρακάτω γράφημα από το Google Trends βλέπουμε τους 3 πρώτους συνδυασμούς λέξεων σε όγκο αναζήτησης για καταλύματα στην Άνδρο οι οποίες είναι σχεδόν ισάξιες κατά το μέσο όρο. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η χρονική περίοδος που οι αναζητήσει φτάνουν στην αιχμή τους η οποία είναι οι αρχές Ιουλίου.


Που βρισκόμαστε σε αυτές τις βασικές αναζητήσεις…

… ή τι θέση στην κατάταξη έχει το andros-guide.gr

To andros-guide.gr βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της Google σε όλες τις βασικές αναζητήσεις σχετικά με την διαμονή και όχι μόνο.

καταλύματα στην Άνδρο

Προβολή στο andros-guide.gr; Μάθε περισσότερα και αξιοποίησε ένα ουσιαστικό μέσο προβολής...

Πως πάει το νησί μας στην αναζήτηση της Google…

ή αυξάνονται αυτοί που μας “ψάχνουν” την τελευταία πενταετία;

Ένα άλλο σημαντικό γράφημα, που σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους και φυσικά όλους τους επαγγελματίες, είναι η εξέλιξη του όγκου αναζήτησης για την Άνδρο. Στο παρακάτω γράφημα θα διαπιστώσετε ότι έχουμε “τα πάνω μας” και “τα κάτω μας”. Αν εξαιρέσουμε όμως την πτώση του 2015 λόγω των Capital Controls, θεωρούμε ότι η πορεία τα 3 τελευταία χρόνια είναι ανοδική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με