Πληροφορίες Άνδρος

Όλες οι Πληροφορίες για Άνδρος, οι Επαγγελματίες, οι Επιχειρήσεις και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ο επισκέπτης, ο τουρίστας και φυσικά ο κάτοικος της Άνδρου.

Αγορά Τροφίμων στην Άνδρο

Η Αγορά Τροφίμων στην Άνδρο περιλαμβάνει όλα τα καταστήματα για αγορές. Super Market, Mini Market, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, Παραδοσιακά – Βιολογικά Προϊόντα στην Άνδρο και πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Αγορές στην Άνδρο

Για αγορές στην Άνδρο εδώ θα βρείς επιλεγμένες επιχειρήσεις και καταστήματα της αγοράς το νησιού με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αξιοθέατα στην Άνδρο

Τα αξιοθέατα στην Άνδρο είναι πολλά και διάσπαρτα σε όλο το νησί. Για το λόγο αυτό πρέπει να είστε “διαβασμένοι” ώστε να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρει περισσότερο να δείτε κατά την επισκεψη σας στο νησί. Εδώ μπορείτε να τα δείτε όλα ανά κατηγορία με τις απαραίτητες πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά τους. Το νησί διαθέτει  μουσεία, μνημεία, μοναστήρια, κάστρα, φάρους, σπήλαια, καταρράκτες και πολλά άλλα. Η Άνδρος είναι “αξιοθέατη” από μόνη της. Μια βόλτα σε όλο το νησί θα σας το επιβεβαιώσει. Τα αξιοθέατα στην Άνδρο δεν τελειώνουν και φυσικά αυτά που σας προτείνουμε είναι απλά μια δική μας επιλογή. Η τελική επιλογή είναι μόνο δική σας!

Βάπτιση στην Άνδρο

Για Βάπτιση στην Άνδρο εδώ θα βρεις όλες τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τα καταστήματα που θα χρειαστείς για να την οργανώσεις. Το νησί είναι ιδανικός τόπος για βαπτίσεις, με πλήρεις υποδομές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Βενζινάδικα στην Άνδρο

Βενζινάδικα στην Άνδρο, πληροφορίες, σχετικά με αυτά και υπηρεσίες που προσφέρουν. Δες πως θα φτάσεις εκεί με οδηγίες σε χάρτη. Ψάχνεις κάτι παραπάνω από το να “φουλάρεις” το όχημα σου. Θες πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης στην Άνδρο; Πλυντήριο ίσως ή αλλαγή ελαστικών; Εδώ θα τα βρείς όλα.

Γάμος στην Άνδρο

Γάμος στην Άνδρο με τα αναρίθµητα εκκλησάκια και τις φυσικές οµορφιές. Το νησί είναι ιδανικός τόπος για γάµους. Έχει πλήρεις υποδοµές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, για μια μοναδική διοργάνωση των ιδιαίτερων στιγμών σας. Γάμος στην Άνδρο σημαίνει περίφηµα Ανδριώτικα ζαχαροπλαστεία που πρωτοτυπούν µε πλήθος γλυκών. Εξειδικευµένους χώρους εκδηλώσεων και παραδοσιακούς µουσικούς. Djs, φωτογράφους, στολισμούς, ανθοπωλεία, μπομπονιέρες, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής. Η Άνδρος διαθέτει ότι θα χρειαστείτε για μια σωστή και επιτυχημένη οργάνωση.

Γιατροί στην Άνδρο

Όλοι οι Γιατροί στην Άνδρο ανά ειδικότητα με τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Δημόσιες Υπηρεσίες – Χρήσιμα στην Άνδρο

Βρες όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Άνδρου και άλλα χρήσιμα με πληροφορίες, στοχεία επικοινωνίας και πως θα φτάσεις εκεί.

Διαμονή στην Άνδρο

Διαμονή στην Άνδρο σημαίνει γνήσια ελληνική φιλοξενία. Η εύρεση του κατάλληλου καταλύματος για τις διακοπές σας ή μια σύντομη απόδραση είναι σημαντική. Το νησί δεν είναι κορεσμένο τουριστικά παρόλα αυτά διαθέτει περισσότερα από 350 καταλύματα σε διαφορετικές κατηγορίες, χαρακτηριστικά και κόστος. Εδώ θα βρείτε τα περισσότερα με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και μια ξεκάθαρη εικόνα για το κάθε ένα ξεχωριστά. Για την διαμονή σας στην Άνδρο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ξενοδοχεία, studios – suites, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες – σπίτια και camping. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς και κάντε την κράτηση σας απευθείας από το κατάλυμα για κλείσετε στην καλύτερη τιμή.

Διασκέδαση στην Άνδρο

Διασκέδαση στην Άνδρο με επιλεγμένα cafe, bar και beach bar του νησιού και πληροφορίες, στοιχεία επικοινωνίας και πως θα φτάσεις εκεί.

Δόμηση – Ακίνητα στην Άνδρο

Βρες πληροφορίες σχετικά με Δόμηση – Ακίνητα στην Άνδρο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους μηχανικούς, μεσιτικά, κατασκευαστικές, χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες, γυψοσανίδες, γύψινα, μάρμαρα, κουφώματα, ξυλουργικές εργασίες, μεταλλικές κατσκευές, είδη κιγκαλερίας και πλακάκια στην Άνδρο.

Δραστηριότητες στην Άνδρο

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένες δραστηριότητες  στην Άνδρο. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει ανάμεσα σε καταδύσεις, windsurf, θαλάσσια παιχνίδια, πεζοπορία και πολλές άλλες. Απολαύστε μοναδικές στιγμές σε ένα μοναδικό νησί.

Εισιτήρια στην Άνδρο

Βρείτε τα πρακτορεία που εκδίδουν εισιτήρια στην Άνδρο. Καλέστε για να κάνετε κράτηση και να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων.

Ενοικιάσεις στην Άνδρο

Οι ενοικιάσεις στην Άνδρο, Αυτοκινήτων – Μοτοσυκλετών – Σκαφών είναι ένας τρόπος για να γνωρίσεις ένα μεγάλο νησί και να ανακαλύψεις του θησαυρούς του. Κακά τα ψέματα. Η Άνδρος είναι ένα μεγάλο σε έκταση νησί και καλό θα ήταν να έχει ένα μέσο. Υπάρχουν διάσπαρτα στο νησί σημεία ενδιαφέροντος όπως παραλίες, αξιοθέατα. Περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος που πρέπει να δεις οπωσδήποτε. Αν θες να λες ότι έχεις γνωρίσει καλά την Άνδρο είναι απόλυτως απαραίτητο. Αν λοιπόν δεν διαθέτεις δικό σου μέσο, υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις για Ενοικιάσεις στην Άνδρο. Παρέχουν πολλές ποιοτικές επιλογές σε κατηγορίες μέσων όπως τζιπ, συμβατικά, scooter, γουρούνες, μηχανές και σκάφη. Τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και κανονισμούς και προσφέρουν ποιοτικά οχήματα και υπηρεσίες. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα. Επιλέξτε το μέσο που σας ταιριάζει καλύτερα από την παρακάτω λίστα και καλές βόλτες σε ένα μοναδικό νησί των Κυκλάδων!

Μεταφορές – Courier στην Άνδρο

Βρες Μεταφορές – Courier στην Άνδρο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ξεναγήσεις – Μεταφορές στην Άνδρο

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένες εταιρίες και γραφεία για Ξεναγήσεις στην Άνδρο και μεταφορές. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει ανάμεσα σε και απολαύστε μοναδικές στιγμές σε ένα μοναδικό νησί.

Ομορφιά – Περιποίηση στην Άνδρο

Βρες τα πάντα για Ομορφιά – Περιποίηση στην Άνδρο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ότι χρειάζεται η Επιχείρηση στην Άνδρο

Βρες ότι χρειάζεται η Επιχείρηση στην Άνδρο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και πως θα φτάσεις εκεί.

Παραλίες στην Άνδρο

Οι παραλίες στην Άνδρο απλώνονται σε μια εξαιρετικά ποικιλόμορφη και μεγάλη σε μήκος παραλιακή ζώνη. Η Άνδρος είναι το δεύτερο σε μέγεθος νησί τον Κυκλάδων με συνολικά 176 χιλιόμετρα ακτογραμμής. Μπορείτε να συναντήσετε παραλίες στην Άνδρο και αμμουδιές για όλα τα γούστα και όλες τις ορέξεις. Αμμώδεις ή βραχώδεις, ερημικές ή οργανωμένες, εύκολα προσβάσιμες πλαζ με ξαπλώστρες και beach bars ή δυσπρόσιτες μέσω βατών ή λιγότερων προσπελάσιμων δρόμων. Οι παραλίες στην Άνδρο είναι περισσότερες από 30, με κρυστάλλινα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά. Άλλες ρηχές σαν πισίνες – ιδανικές για οικογενειακές διακοπές – και άλλες περισσότερο “περιπετειώδεις” με βαθιά νερά που προσφέρουν στους λάτρεις των υποβρύχιων σπορ μοναδικές δυνατότητες διασκέδασης και ψαρέματος. Κάποιες παραλίες στην Άνδρο διαθέτουν εύκολη πρόσβαση με άσφαλτο και βατούς χωματόδρομους. Σε άλλες όμως μπορεί να απαιτηθεί 4X4 ενώ σε ορισμένες η προσέγγιση είναι εφικτή μόνο μέσω θαλάσσης ή πεζοπορώντας. Από την βορειότερη του νησιού κοντά στο στενό του Κάβο Ντόρο (Μικρή & Μεγάλη Πέζα) μέχρι τη νοτιότερη (Άγιος Ιωάννης στις Κρεμμύδες). Από τις κοσμικές (Μπατσί, Νειμποριό, Χρυσή Άμμος) μέχρι τις διάσημες και χιλιοφωτογραφημένες (Άχλα, Της Γριάς το πήδημα). Από τις δημοφιλείς στους νεώτερους με τα beach bar τους (Πίσω Γιάλια, Χαλκολιμιώνας, Άγιος Πέτρος, Αποθήκες) μέχρι τις απομακρυσμένες αλλά ονειρικές ξανθές παραλίες της βορειοανατολικής ακτής (Ζόρκος, Ατένι, Βόρη). Οι προορισμοί και οι συνδυασμοί τους είναι ουσιαστικά ανεξάντλητοι. Εξάλλου η ακτογραμμή της Άνδρου διαθέτει δεκάδες ελάχιστα ή καθόλου εξερευνημένα σημεία μοναδικής ομορφιάς όπως σπηλιές και ακρωτήρια με απότομους βράχους που εξέχουν από την θάλασσα με μεγαλοπρέπεια. Πολλές από τις παραλίες της Άνδρου είναι οργανωμένες. Διαθέτουν καντίνες, beach bar, ξαπλώστρες και ομπρέλες, θαλάσσια σπορ, σχολές καταδύσεων ενώ άλλες είναι παρθένες και ερημικές καλώντας τον επισκέπτη να τις ανακαλύψει. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις παραλίες στην Άνδρο. Με περιγραφή, πληροφορίες, φωτογραφίες και φυσικά τον τρόπο που θα φτάσετε εκεί. Οι επιλογές πολλές! Εσείς δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε στις σελίδες και να εξοπλιστείτε ανάλογα. Καλές βουτιές!

Προτεινόμενα από το andros-guide.gr

Σπίτι & Κήπος στην Άνδρο

Σπίτι & Κήπος στην Άνδρο, επιχειρήσεις με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και πως θα φτάσεις εκεί.

Συνεργεία – Οδική Βοήθεια στην Άνδρο

Συνεργεία – Οδική Βοήθεια στην Άνδρο, επιχειρήσεις με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Τεχνικοί στην Άνδρο

Τεχνικοί στην Άνδρο, επαγγελματίες με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Τουριστικά γραφεία στην Άνδρο

Τουριστικά γραφεία στην Άνδρο, επιχειρήσεις με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Φαγητό στην Άνδρο

Για καλό φαγητό στην Άνδρο εδώ θα βρείτε επιλεγμένα εστιατόρια, ταβέρνες, ψαροταβέρνες, ψησταριές, ψητοπωλεία, μεζεδοπωλεία, ουζερί, delivery στο νησί και καλή σας όρεξη! Η γαστρονομική ταυτότητα της Άνδρου έχει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως σε όλες τις τοποθεσίες της Ελλάδας. Χαρακτηριστικά άμεσα συνδεδεμένα σε μεγάλο ποσοστό και με τα προϊόντα που παράγει η Άνδρος. Τα εύφορα λιβάδια του νησιού, είναι φυτεμένα με πορτοκαλιές, λεμονιές, μουριές, ροδιές, συκιές, εκλεκτά κρεμμύδια και λυράκια (είδος κολοκυθιού). Παράγει λάδι, κρασί και χωνευτικά λικέρ από εσπεριδοειδή. Οι καρποί των εσπεριδοειδών γίνονται και σιροπιαστά λαχταριστά γλυκά του κουταλιού και τα σύκα νόστιμες παστελαριές. Τα αμύγδαλα μυρωδάτα αμυγδαλωτά ραντισμένα με ανθόνερο και πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη. Το νησί παράγει καλό κρασί, ρακί που συνοδεύει το φαγητό στην Άνδρο. Πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε: Λούζες και λουκάνικα: Η λούζα μαρινάρεται σε γλυκό κόκκινο κρασί, αρωματίζεται, και καπνίζεται. Τα λουκάνικα είναι πικάντικα, καπνιστά και έχουν έντονο άρωμα γλυκάνισου. Φουρτάλια: ομελέτα με πατάτες, δυόσμο, ντόπια ανδριώτικα λουκάνικα, γλίνα. Φτιάχνεται επίσης σε  παραλλαγές όπως Κουκοφουρτάλια, κολοκυθοφουρτάλια. Παστέλι: Φτιάχνεται με καρύδια, παξιμάδι, μέλι και ζάχαρη. Είναι πρωτοχρονιάτικο γλύκισμα. Λαμπριάτης:  Ίσως ένα από τα πιο πλούσια και ευωδιαστά πασχαλινά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας. Το κατσίκι γεμίζεται με τυριά, αυγά, εντόσθια, ρύζι και δυόσμο. Φαγητό στην Άνδρο χωρίς τυρί δεν γίνεται. Μαλαχτό: Το όνομα του σημαίνει το τυρί που έχει ζυμωθεί (“μαλαχτεί”). Αρμεξιά: (πετρωτή) φρέσκο τυρί που ζυμώνεται με λίγο αλάτι και έχει πιεστεί ανάμεσα σε πέτρες. Βολάκι: Σκληρό τυρί πικάντικο ιδανικό για να καταναλώνεται τριμμένο (π.χ. μακαρονάδα). Είναι το μαλαχτό τυρί που ζυμώνεται σε σχήμα κώνου και κατόπιν μένει στον ήλιο κρεμασμένο μέσα σε ένα πανί.

Φαρμακεία στην Άνδρο

Φαρμακεία στην Άνδρο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και πως θα φτάσεις εκεί.

Φροντιστήρια στην Άνδρο

Φροντιστήρια στην Άνδρο, όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιαίτερα μαθήματα, πληροφορίες σχετικά με αυτά και στοιχεία επικοινωνίας