Αυξημένο το ενδιαφέρον για την Άνδρο το 2022!

Αυξημένο το ενδιαφέρον για την Άνδρο το 2022!

Η Άνδρος, το αρχοντικό νησί των Κυκλάδων σημείωσε υψηλές πτήσεις το 2022, καταγράφοντας χιλιάδες αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης. Η επιτυχία αυτή αποτυπώνεται και στο andros-guide.gr, το νούμερο ένα τουριστικό και επιχειρηματικό Portal στην Άνδρο, που δημιουργήθηκε για να αποτελέσει τον ψηφιακό εκπρόσωπο της Άνδρου, αλλά και την ψηφιακή στέγη εκατοντάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Τελικά κατάφερε κάτι περισσότερο και έγινε συνώνυμο του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στην Άνδρο. Η συμβολή του στην προώθηση του νησιού και των πόρων του, επιχειρηματικών και μη, είναι πολύ σημαντική.

Με εξατομικευμένους τρόπους προβολής για κάθε επιχείρηση, αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για τον τουρισμό του νησιού, το andros-guide.gr δημιουργεί καθημερινά πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Πώς αποτυπώνεται η επιτυχία από το andros-guide.gr;

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα του Google Analytics, για το 2022 (01/01/2022 – 31/12/2022), οι μοναδικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 252.384 με προέλευση από 151 χώρες! Συνολικά οι επισκέψεις έφτασαν τις 781.525 και ο μέσος χρόνος παραμονής των επισκεπτών ξεπέρασε κατά πολύ τα 4 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. Στα 11 χρόνια ζωής του andros-guide.gr έχει εξυπηρετήσει πάνω από 2.000.000 μοναδικούς ανθρώπους, από όλα τα μέρη της γης και φυσικά από ολόκληρη την Ελλάδα.Άνδρος google analytics

Επιπλέον, το andros-guide.gr σημείωσε σημαντικές πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης στις πιο δημοφιλείς λέξεις κλειδιά σε σχέση με την Άνδρο. Πιο συγκεκριμένα, στις λέξεις κλειδιά “Μπατσί“, “Γαύριο, Άνδρος“, “Χώρα, Άνδρος” και “Παραλίες, Άνδρος” , το andros-guide.gr εμφανίζεται πρώτο αποτέλεσμα, δίνοντας πληροφορίες σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.  Από την άλλη, Φάρος Τουρλίτης, που επιλέχθηκε ως κεντρική εικόνα στην αρχική σελίδα, αλλά και στην Ψηφιδωτή Συλλογή, “Ας ταξιδέψουμε την Άνδρο”, προβάλλεται επίσης ως πρώτο αποτέλεσμα από το andros-guide.gr.

Τέλος, το andros-guide.gr στα Social Media είχε πολύ μεγάλη αύξηση, σημειώνοντας περισσότερους από 17.500 ακολούθους σε Facebook και Instagram.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Πίσω από το τουριστικό portal andros-guide.gr, βρίσκεται ο Ιωάννης A. Πιττακίδης και η ομάδα του, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Γραφιστικού Σχεδιασμού, της Κατασκευής Ιστοσελίδων και του Ψηφιακού Marketing. Με την εμπειρία αυτή αλλά και την αγάπη του για το νησί που μεγάλωσε, δημιούργησε ένα τουριστικό και επιχειρηματικό portal αντάξιo της Άνδρου. Με διεξοδική μελέτη και δημιουργία ενός εξατομικευμένου πλάνου στρατηγικής, η ιστοσελίδα του andros-guide.gr, από μια μόνο ιδέα, έγινε ένα ολοκληρωμένο project.

Το 2022 αποτέλεσε την πιο επιτυχημένη χρονιά του andros-guide.gr, μέχρι φυσικά την επόμενη. Το 2023 προμηνύεται ως μια χρονιά με ακόμα περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες και φυσικά δεκάδες πρωτιές και ρεκόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *