Πεζοπορώ και συντηρώ τα μονοπάτια της Άνδρου

Πεζοπορώ και συντηρώ τα μονοπάτια της Άνδρου

Πεζοπορώ και συντηρώ τα μονοπάτια της Άνδρου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Μία χορταστική και απαιτητική διαδρομή με έντονες υψομετρικές διαφορές, από την Ανατολική ακτογραμμή, τον υγρότοπο και την υπέροχη παραλία του Βιταλίου στον ορεινό κατάφυτο Αμόλοχο (800 μ. υψόμετρο), περνώντας από την αγροτική Λιβάδεζα, κι επιστρέφοντας στην αφετηρία μέσα από την εύφορη κοιλάδα και τον οικισμό του Βιταλίου.

Οι υπέροχες θέες από τα ορεινά, η πανέμορφη παραλία, η κατάφυτη ρεματιά, το τοξωτό γεφύρι, ο νερόμυλος του Βιταλίου, οι γραφικοί αγροτικοί οικισμοί Αμολόχου Βιταλίου και Λιβάδεζας καθιστούν τη διαδρομή αυτή μια υπέροχη εξερεύνηση στη σημαντική ποικιλότητα τοπίων και οικοσυστημάτων, αλλά και τη μακραίωνη αγροτική παράδοση της Άνδρου.

πεζοπορώ και συντηρώ

 

  • Βαθμός δυσκολίας: μεσαία – δύσκολη, Απόσταση: περίπου 12 km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

  • Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΏΡΑ: 09.00 το πρωί

ΛΗΞΗ : 14.00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ
ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

 

 

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *