Ανανέωση του andros-guide.gr

Είναι πολύ όμορφο να κάνεις αυτό που αγαπάς. Και είναι ακόμα πιο όμορφο όταν αυτό που κάνεις περιλαμβάνει 2 πράγματα που αγαπάς. Στην προκειμένη περίπτωση και όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά το ένα πράγμα είναι η γραφιστική και η διαφήμιση και το δεύτερο η Άνδρος. Και για να τα βάλω και σε μια άλλη σειρα, ήταν όταν αποφάσισαμε να επιστρέψουμε σε αυτό νησί που κουβαλήσαμε στις αποσκευές μας και την άλλη μας αγάπη. Η μεγαλύτερη όμως χαρά έρχεται όταν αυτό που κάνεις έχει ουσία, αγαπιέται, στηρίζεται και υποστηρίζεται από όλους του ανθρώπους που τους αφορά άμεσα ή έμμεσα αλλά και όσους ζουν στην Άνδρο ή αγαπούν την Άνδρο.

5 χρόνια λοιπόν. 5 χρόνια ενεργής ενασχόλησης με την προβολή της Άνδρου και των επιχειρήσεων της μέσω του andros-guide + biz του έντυπου οδηγού, του andros-map του τουριστικού – εμπορικού χάρτη και του andros-guide.gr του ηλεκτρονικού portal για την Άνδρο. Μιας λοιπόν και δεν μπορούμε να κάτσουμε ακίνητοι ήρθε η στιγμή να ανανεωθούμε ξανά.

Το andros-guide.gr ανανεώνεται σε ένα site το οποίο θα ζήλευαν μεγάλοι τουριστικοί προορισμοί και πόλεις όσων αφορά τον τρόπο παράθεσης της πληροφορίας στους χρήστες και αναβαθμίζεται με σκοπό να περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ο επισκέπτης, ο τουρίστας και φυσικά ο κάτοικος της Άνδρου. Είμαστε περήφανοι που συνδυάζοντας την αγάπη μας για το νησί, την τεχνογνωσία μας και το πείσμα μας φτάνουμε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Φυσικά όλο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την στήριξη όλων των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της Άνδρου και φυσικά της ομάδας που εργάζεται πίσω από αυτό. Γιαυτό λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν συμβάλει ο καθένας με τον τρόπο του.

Επισκεφθείτε το andros-guide.gr και μην διστάσετε να μας στείλετε οποιαδήποτε παρατήρηση ή συμπληρωματική πληροφορία κάνοντας αυτό το εγχείρημα και δικό σας.

Γιάννης Πιττακίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *