Ένα καταπληκτικό βίντεο για την Άνδρο από έναν Ιταλό travel blogger

Ένα καταπληκτικό βίντεο για την Άνδρο από έναν Ιταλό travel blogger

Το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα – Οι ασυνήθιστες Κυκλάδες

Όπως αναφέρει και στο Blog του ο Michele Suraci το νησί της Άνδρου είναι αδύνατο να μην θέλει κάποιος να το επισκεφθεί, ότι το ερωτεύτηκε και σίγουρα θα επιστρέψει. Ακολουθεί ένα απόσπασμα του άρθρου και το καταπληκτικό βίντεο για την Άνδρο:

“Το νησί της Άνδρου. Πλούσια πηγές και τα δάση. Καταρράκτες και πανοράμική θέα στη θάλασσα. Ονειρικές παραλίες που λούζονται από μια πεντακάθαρη θάλασσα. Γαστρονομική παράδόση με τοπικά φαγητά και κρασι. Μοναστήρια όπου ο χρόνος φαίνεται να παραμένει ακίνητος. Η μυρωδιά των λεμονιών και των μεσογειακών αποσταγμάτων σας περιβάλλει κατά μήκος των 100 χιλιομέτρων πεζοπορικών διαδρομών Είναι αδύνατο να μην το θέλετε να το επισκεφθείτε, ερωτεύτηκα από αυτό και σίγουρα θα επιστρέψω.“

“Είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, το δεύτερο σε μέγεθος μετά τη Νάξο. Η ιστορία της Άνδρου αρχίζει με τους Φοίνικες που ήταν οι πρώτοι κάτοικοι και τους Κρητικούς που την κατέλαβαν αργότερα. Οι Βενετοί περνούσαν επίσης εδώ, κτίζοντας κάστρα και σπίτια, επηρεάζοντας έτσι την τοπική αρχιτεκτονική που δεν αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή κυκλαδική αρχιτεκτονική.”

Ο Blogger είχε επισκεφθεί το νησί με μια ομάδα δημοσιογράφων προσκεκλημένων από τον ΕΟΤ σε συνεργασία με το CTN Andros.

Το βίντεο για την Άνδρο

Παρακολουθήστε το βίντεο για την Άνδρο μέσα από τα μάτια ενός Ιταλού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *