Η ιστοσελίδα της Άνδρου σημείωσε νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας στις μηχανές αναζήτησης

Η ιστοσελίδα της Άνδρου σημείωσε νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας στις μηχανές αναζήτησης

Μια ακόμα χρονιά όπου το andros-guide.gr συνέχισε την υψηλές πτήσεις στις μηχανές αναζήτησης, αποτελώντας το νούμερο ένα ψηφιακό εκπρόσωπο της Άνδρου. Αυτό το τουριστικό και επιχειρηματικό portal έχει καταφέρει να γίνει η ψηφιακή στέγη του νησιού, παρουσιάζοντας όλες τις δημοφιλείς και μη ομορφιές της Άνδρου και προωθώντας τον τουριστικό και επιχειρηματικό της κλάδο.

Χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες και προβολές

Τα στατιστικά δεδομένα του Google Analytics αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή επιτυχία του andros-guide.gr. Το τελευταίο χρόνο, οι μοναδικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 250.000, προερχόμενοι από 149 χώρες, και οι συνολικές επισκέψεις έφτασαν τις 800.000. Τέλος, μέσος χρόνος παραμονής των επισκεπτών ξεπέρασε τα 4 λεπτά, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κοινού για το περιεχόμενο του portal. Το andros-guide.gr σημείωσε σημαντικές πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης για τις πιο δημοφιλείς λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με την Άνδρο.

Πρώτο αποτέλεσμα για την λέξη “Άνδρος”

Συγκεκριμένα, στην λέξη κλειδί “Άνδρος”, το andros-guide βρέθηκε στην πρώτη θέση των αναζητήσεων, ξεπερνώντας σημαντικές ιστοσελίδες και πλατφόρμες, ακόμα και την Wikipedia, αποτελώντας ουσιαστικά τον κύριο ψηφιακό εκπρόσωπο του νησιού.

Ξεπέρασε πολυεθνικές στις λέξεις “Παραλίες Άνδρος” και “Διαμονή Άνδρος”

Επιπλέον, το andros-guide.gr σημείωσε μια σειρά από πρωτιές και σε άλλες, πολύ σημαντικές λέξεις κλειδιά όπως οι “Παραλίες Άνδρος” και η “Διαμονή Άνδρος” παρέχοντας πληροφορίες σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Υψηλές “πτήσεις” στα αποτελέσματα για εστιατόρια και αξιοθέατα

Όσον αφορά και την διασκέδαση στην Άνδρο, το andros-guide.gr σημείωσε και εκεί υψηλές “πτήσεις” σε λέξεις κλειδιά όπως “Εστιατόρια Άνδρος” και “Αξιοθέατα Άνδρος”, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο, την υπέροχη γαστρονομία και κουλτούρα του νησιού.

Καλοκαίρι και διακοπές στην Άνδρο σημαίνει andros-guide.gr

Και ποιες λέξεις είναι συνώνυμες με το νησί της Άνδρου; Καλοκαίρι και διακοπές! Το andros-guide.gr ξεχώρισε και σε αυτές τις αναζητήσεις, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, ανάμεσα σε δυνατό ανταγωνισμό από μεγάλα ενημερωτικά site, ακόμα και από κρατικές ιστοσελίδες!

Πρωτιά και στον Γάμο και Βάπτιση στην Άνδρο

Η Άνδρος αποτελεί τέλος και έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για γάμους και βαπτίσεις, λόγω της μοναδικής της ομορφιάς, των δεκάδων εκκλησιών που προσφέρει, αλλά και της πολύ βολικής της απόστασης από την Αθήνα και την Αττική. Το andros-guide.gr φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στις λέξεις κλειδιά “Γάμος Άνδρος” και “Βάπτιση Άνδρος”, προσφέροντας τις καλύτερες προτάσεις και το πιο ουσιαστικό περιεχόμενο.

Κατοχύρωσε σήμερα την θέση σου

Το andros-guide.gr έχει πετύχει να καθιερωθεί ως η κύρια πηγή πληροφόρησης για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα στην Άνδρο, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της ομάδας του και δημιουργώντας ποιοτικό και εξειδικευμένο περιεχόμενο που ενδιαφέρει το κοινό. Εκατοντάδες επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία και καταλύματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ, beach μπαρ, αλλά και επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων έχουν κλείσει την θέση τους τα τελευταία χρόνια στο andros-guide.gr αυξάνοντας κατακόρυφα τις κρατήσεις και τις πωλήσεις τους.

Για παραπάνω από 10 χρόνια, το andros-guide.gr, η ιστοσελίδα της Άνδρου με την υψηλότερη επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης, αποτελεί τον πληρέστερο τουριστικό και επιχειρηματικό οδηγό του νησιού.

Τι περιμένεις; Κλείσε τώρα την θέση σου και δες την επιχείρησή σου να απογειώνεται!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *